Театр Кам’янського запрошує

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 10/06/2023 - 08:40
театр

АНОНС ВИСТАВ У ТЕАТРІ ІМ. ЛЕСІ УКРАЇНКИ 13-15 ЖОВТНЯ.
13 жовтня, 18:00, Нова сцена (колишній ПК ім. Горького) - Іван Нечуй-Левицький «КАЙДАШЕВА СІМ’Я», комедія з елементами суму

кайдаші
Жанр цієї вистави, «комедія з елементами суму», якнайкраще підходить для ілюстрації непростого життя родини Кайдашів, в якому є багато як комічних, так і трагічних моментів. Дійсно, протягом всієї вистави глядачі щиро сміються, спостерігаючи, як стара Кайдашиха намагається командувати молодими та норовливими невістками, а ті, своєю чергою, сперечаються між собою через Кайдашеву спадщину. Але після перегляду вистави у більшості з присутніх у залі на душі стає трохи сумно, через те, що найближчі й найрідніші люди, замість того, щоб підтримувати один одного «і в горі, і в радості», можуть стати справжніми ворогами через дрібні образи, невиправданий егоїзм і свої особисті амбіції. Злободенні теми, що підіймаються у виставі, та оригінальна режисерське трактування цієї відомої історії, роблять виставу близькою всім глядачам. А чудова акторська гра викликає у них щире захоплення і співчуття героям.

 14 жовтня, 17:00, Основна сцена – Жорді Гальсеран «МЕТОД ГРОНХОЛЬМА», вистава-співбесіда, 18+

метод
Перед нами практично детектив. Швидше, швидше, не відволікаючись, вперед! Тільки б дізнатися чим скінчиться… Хто насправді … Вбивця? А ось і ні. Вбивства-то якраз тут і не сталося. Хоча б у прямому сенсі. А в фігуральному – так просто море крові, психологічна бійня.
Сучасний офіс великої корпорації. Кожен з чотирьох героїв сподівається обійняти вакантну посаду топ-менеджера, кожен розраховує на індивідуальну співбесіду. Але кандидатам доведеться спілкуватися тільки один з одним, дотримуючись дивних вказівок невидимих екзаменаторів. Не рекомендуємо дивитися особам, молодшим за 18 років
 
15 жовтня, 11:00, Основна сцена – Євген Шварц «КРИШТАЛЕВИЙ ЧЕРЕВИЧОК», музична казка, 5+

черевик
Зворушлива історія про Попелюшку – одна з найвідоміших казок світу, улюблена казка багатьох діток протягом століть. І сьогодні вона звучить по-сучасному, адже в усі часи доброта, співчуття, щирість і любов – ті якості, які здатні творити дива.
Дуже шкідливо не їздити на бали, якщо ти на це заслуговуєш. Машина чудес запущена! Тож Фея обов’язково допоможе Попелюшці, Принц знайде кришталевий черевичок, а зла Мачуха зі своїми дочками піймає облизня.
Разом із персонажами дітки потраплять у світ чарівної казки, яку творять ошатні костюми, пісні, танці, майстерна режисура і гра талановитих акторів.

15 жовтня, 17:00, Основна сцена - Йоганн Штраус «ЛЕТЮЧА МИША», оперета на 2 дії

миша
Як варто вчинити жінці, яка дізналася, що її чоловік шукає розваг на стороні: викрити його в неналежній поведінці або спробувати використати ситуацію з особистою вигодою? Чи можна не впізнати власну дружину після кількох років спільного життя та знову закохатися в неї? Які таємниці ховають австрійські в’язниці та наскільки суворі її охоронці? Як вразити чоловіка просто у серце особливим жіночим поглядом? Як підняти настрій усім присутнім і заразити їх веселощами та радісним збудженням?
На всі ці питання ви обов’язково отримаєте відповіді, відвідавши легендарну оперету «Летюча миша» 15 жовтня на Основній сцені нашого театру. А ще зможете чудово провести час на справжньому маскараді, насолодитися чудовою музикою Йогана Штрауса та прекрасними голосами артистів театру, посміятися з дотепних діалогів та кумедних ситуацій, стати свідками тонкої любовної інтриги та щасливого феєричного фіналу.