Каменчанин о соседней Беларуси

Опубликовано slavkin - сб, 07/03/2021 - 12:18
Ярош

Экс-нардеп из Каменского, лидер партии ДИЯ Дмитрий Ярош прокомментировал последнее заявление президента (правда, Ярош назвал его непрезидентом) Беларуси Александра Лукашенко.
«Чергова заява непрезидента Білорусі Александра Лукашенка про повне перекриття кордону з Україною є нічим іншим, як підготовкою до цілковитої здачі національного суверенітету сусідньої відносно-незалежної країни.
Також, крайні заяви та дії диктаторського антибілоруського і прокремлівського режиму є підготовкою до заходження на територію Білорусі російських окупаційних сил.
Все українське суспільство і влада, у першу чергу, мають чітко розуміти загрозу можливого широкомасштабного вторгнення московської орди по всьому периметру нашого спільного кордону з Ерефією та Білоруссю.
Усвідомлення цієї загрози, постійна підготовка до асиметричної відповіді, єдність українського народу і Збройних Сил - запорука гідної відсічі агресору і окупанту.
Будьмо готові!
Ми хочемо перемогти, ми можемо перемогти, ми переможемо!
P.S. Наявність чи відсутність підборів на парадних туфлях українських жінок-військовослужбовців ніяк не впливає на боєготовність ЗСУ… Про інше треба думати та говорити. 
Врешті, інакше треба діяти перед дуже реальною загрозою» - пишет Ярош в своем фейсбуке.
Конечно, Лукашенко, похоже, сдает суверенитет своей страны Москве. Жаль только, что мало кто видит, как Зеленский тоже сдает суверенитет Украины другим хозяевам - заокеанским…