Мэра Днепра призвали уйти в отставку - обманул Зеленского

Опубликовано slavkin - пт, 09/24/2021 - 18:48
мост

В Днепре снова объявлен тендер на ремонт Нового моста. Таким образом, получается, что мэр города Борис Филатов проиграл пари президенту Владимиру Зеленскому.
Напомним, летом 2019 года во время визита Зеленского в Днепр Филатов заключил с ним пари: если ремонт Нового моста не будет завершен до Дня города (сентябрь-2019), то он напишет заявление об отставке. Теперь же выходит, что ремонт не завершен, и Филатов проиграл пари.
Ситуацию прокомментировал днепровский политолог Иван Красиков.
«А Борис Філатов спір з Володимиром Зеленським програв: Новий міст не введено до експлуатації і його треба продовжувати ремонтувати, бо є аварійним і, таки, завалиться. Те, що він, якщо вважає себе людиною слова та турбується про свою честь і гідність, мусить написати заяву про відставку, навіть, не обговорюється. Як і не обговорюється те, що він цинічно та підло ошукав Президента і цілу країну.
Менше з тим, громадяни Філатов, Лисенко та Красногвардійський районний суд Дніпропетровська до сих пір не дали відповідь на питання: на що витрачені від 500 до 600 мільйонів гривень (за різними оцінками) підчас минулого ремонту? І чи дійсно наступні 350 мільйонів буде витрачено саме на ремонт мосту, тим більше, що керувати ним буде заступник мера Філатова Лисенко, якого судять за розкрадання підчас минулого "ремонту"?», - написал Краскиков в своем фейсбуке.
Кстати, на позавчерашней сессии Днепровского горсовета Филатов назвал депутатов из фракции «Слуга народа» (партия Зеленского), которые покинули сессионный зал, протестуя против действий мэра, «цирком шапито». Интересный «зашквар» может получиться, однако…