Шановні співвітчизники! Дорогі металурги!

Опубликовано slavkin - пн, 08/24/2020 - 07:25
Нагорный

Від імені багатотисячного колективу профспілки «Металургів» і від себе особисто прийміть щирі вітання з нагоди святкування 29-ї річниці Незалежності України!
Щорічно головне державне свято країни відзначається 24 серпня. Роки незалежності стали для всіх нас випробовуванням на терпіння та толерантність, на відданість та зрілість, на мудрість та здоровий глузд. У цей день хочеться згадати всіх, хто працював або працює на благо України, хочеться подякувати тим, хто пожертвував або жертвує своїм життям заради мирного неба над нашою головою.
Бажаю всім українцям міцного здоров'я, миру, сімейного благополуччя, взаєморозуміння та злагоди, життєвих удач та творчих успіхів у високому служінні на славу України, нашого міста і комбінату, на славу її працьовитого народу. Нехай кожен день Вашого життя буде наповнений щастям, теплом і новими здобутками! Радійте цікавим подіям, йдіть назустріч райдужним надіям і мріям! Пам'ятайте, що успіхи нашої держави складаються з досягнень кожного небайдужого українця, тобто від нас!
Зі святом вас! З Днем Незалежності України!
Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів».