Украине грозит диктатура клоунократии, - политик из Днепра

Опубликовано slavkin - пн, 04/27/2020 - 08:16
клоунократия

Экс-нардеп из Днепра Андрей Денисенко присоединился к тем, кто комментирует недавнее задержание правоохранителями мэра Покрова Александра Шаповала.
«Наїзд владоохоронців на мера Покрова Шаповала демонструє, що зелені мають намір не боротися зі зловживаннями на місцях, а їх очолити.
Для першого, показового удару по місцевих елітах обрано голову зразкового, успішного міста, який користується підтримкою 80% городян і діяльність якого позитивно оцінюється в рейтингах прозорості, міжнародними організаціями та колегами.
Сума пред‘явлених Шаповалу зловживань - 1,3 мільйони гривень - сміховинна, порівняно з явними масштабами розкрадань на Зебатьківщині, у Вілкулбурзі-Кривому Розі чи в повністю підконтрольному Зекоманді Новомосковську.
Але рейтинговим головам не лише Січеславщини, а й усієї країни, методами янучар-регіоналів передали недвозначний привіт напередодні місцевих виборів - ставайте в зелене стійло або сідайте у тюрму.
Втім, гадаю, результат буде переважно протилежним від очікуваного ініціаторами.
А сваволя зелених змусить до єднання навіть колишніх ворогів і опонентів.
Бо це загроза не лише окремим сановним дупам у високих кріслах і не просто для інтересів місцевих громад.
Це загроза встановлення вертикально інтегрованої диктатури клоунократії, яка проявила свій цілком проросійський характер і стремить до тотального режиму внутрішньої окупації», - написал Денисенко в своем фейсбуке.