В Каменском прошла сессия райсовета

Опубликовано ilona - чт, 10/27/2022 - 17:00
1

27 октября состоялась сессия Каменского райсовета. Депутаты рассмотрели 11 вопросов. Об этом сообщил начальник районной военной администрации Олег Гапич. 

"Депутати заслухали інформацію щодо виконання районного бюджету Кам’янського району за І квартал та І півріччя 2022 року, виконання основних показників бюджету Кам’янського району за 09 місяців 2022 року, яку надала начальник фінансового відділу Кам’янської районної державної адміністрації Анна ПОДОПРИГОРА.

Також депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2021 рік.

Сесією районної ради було затверджено проекти районних програм, які розроблено Кам’янською районною військовою адміністрацією, а саме: «Програма створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків у Кам’янському районі Дніпропетровської області на 2022-2023 роки», «Програма забезпечення діяльності спостережної комісії при Кам’янській райдержадміністрації на 2022-2025 роки», «Програма інформатизації Кам’янського району на 2022 - 2023 роки» тощо.

З інших питань також прийняті рішення районної ради.

Загалом сесія пройшла в конструктивному руслі та повному взаємопорозумінні.

Дякую усім депутатам районної ради за злагоджену роботу", - сообщил Гапич.