В Каменском проверили "Пункти незламності"

Опубликовано elena - сб, 01/21/2023 - 10:43
генератор

Об этом сообщили в Каменской райгосадминистрации.

"20 січня, за дорученням начальника Кам'янської районної військової адміністрації Олега ГАПІЧА, з метою вивчення стану готовності до можливих блекаутів та надзвичайних ситуацій, працівниками райдержадміністрації було здійснено моніторинг функціонування «Пунктів незламності» в усіх 12 територіальних громадах району.
Заступник голови райдержадміністрації Олег КАРНАЦЬКИЙ і начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту райдержадміністрації Ігор ВИСОКОПОЯСНИЙ відвідали мережу «Пунктів незламності» м. Кам’янського.
Під час перебування переконалися в ефективності їх облаштування. В «Пунктах незламності», що були додатково облаштовані бензиновими генераторами Scheppach BGT 2800 потужністю 2,5 кВт-2,8 кВт, які днями були отримані від некомерційної організації Blau-Gelbes Kreuz Deutsch-Ukrainischer Verein e.V (Німеччина) при сприянні обласної військової адміністрації, вивірили умови їх застосування.
Загалом Кам’янському району було надано 60 таких генераторів, які були передані територіальним громадам району відповідно до їхніх заявок. Зокрема 16 генераторів отримало м. Кам’янське, 15 Жовтоводська громада, по 4 од. отримали П’ятихатська та Вишнівська громади, Верхньодніпровська, Затишнянська, Саксаганська та Божедарівська по 3 од., по 2 генератори Верхівцевська, Криничанська та Лихівська, 1 генератор був наданий Вільногірській громаді, а також по 1 генератору було встановлено у відділах управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, які знаходяться у м. Верхньодніпровську та сел. Кринички.
Продовжуємо працювати пліч-о-пліч з органами місцевого самоврядування в питаннях підсилення та вдосконалення роботи «Пунктів незламності», - говорится в сообщении.
 

генераторы

генераторы