Відповідає європейським стандартам: Каметсталь отримала сертифікат відповідності на арматурну сталь

Надіслав: elena , дата: чт, 07/25/2024 - 13:54
арматура

Каметсталь розширює сортамент продукції, яка відповідає вимогам як вітчизняних, так і зарубіжних споживачів. Підприємство отримало сертифікат відповідності міжнародного зразка на арматурну сталь класу В500В.

Процес сертифікації арматурної сталі класу В500В діаметром від 8 до 32 мм, яку виробляють на комбінаті, успішно завершений. За його результатами отриманий сертифікат відповідності № 020-UWB-3057/W, який дозволяє постачати таку продукцію замовникам у Польщу.

Сертифікат підтверджує відповідність арматурної сталі двом національним технічним оцінкам (КОТ), виданим Польським інститутом будівельних технологій та Польським науково-дослідним інститутом доріг та мостів – обидві діють до 2028 року.

Віктор Дембицький, директор з технології та якості Каметсталі:

– Сучасні економічні умови вимагають всебічної уваги до якості продукції та її відповідності вимогам вітчизняних і зарубіжних споживачів. Отриманню сертифіката міжнародного зразка передувала чимала робота фахівців підприємства. Зразки продукції були відправлені до Польщі для проведення випробувань органом з випробувань та сертифікації «ZETOM». На підставі цих випробувань були видані національні технічні оцінки, які стали основою для сертифікації продукції, проведеної онлайн. Завдяки успішній командній роботі Каметсталь вчергове ствердила свої позиції на ринку і отримала можливість постачати арматуру класу В500В діаметром 8-32 мм польським споживачам.