Велике спортивне свято у Кам'янському - подробиці

Надіслав: ilona , дата: сб, 07/22/2023 - 16:29
н

22 липня на міському пляжі відбулося справжнє спортивне свято: спортивно-масовий захід “Спорт за Перемогу”. Його організаторами виступило управління молоді та спорту міськради за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ГО “Бджола”.

Детальніше передає спортивний сайт міста kamyanske.com.ua.

Захід зібрав сотні учасників, серед яких були професійні спортсмени та просто любителі здорового образу життя. Змагання проходили з трьох різних дисциплін: акватлон у два кола серед професіоналів у вікових категоріях: до 14 років, 14-18 років та 18+ років, а також загальний заплив для усіх бажаючих мешканців міста, пляжний волейбол серед жіночих команд ДЮСШ №2, 2007-2008, 2009-2010 років народження, двоборство: підтягування на турніках та віджимання на брусах серед аматорів у категоріях: до 18 років, 18-35 років, 35-50 років, 50+ років.

Учасниками міг стати кожен бажаючий.

На заході були присутні почесні гості: міський голова Андрій Білоусов, секретар міськради, голова Кам’янської міської організації політичної партії “Бджола” Наталія Ктітарова, начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк та голова Кам’янської районної адміністрації Максим Чехута.

– Сьогоднішній спортивний захід присвячений нашим Збройним Силам, – сказав мер міста. – Дякую всім за те, що приєдналися до нас. Спорт у Кам’янському завжди був на дуже високому рівні, наші спортсмени постійно виборюють призові міста на змаганнях європейського та світового рівнів. Спорт завжди виховував справжініх захисників, він тренерує силу духу, наполегливість, фізичний та духовний розвиток. Томe ми будемо і надалі проводити різні масові заходи, щоб всі мешканці Кам’янського долучалися  до спортивного життя міста. Підтримуємо ЗСУ, віримо в Перемогу! Зі святом!

Як зазначив Едуард Коряк, мета заходу “Спорт за Перемогу” – підтримати наших захисників та залучити дітей до спортивного життя.

– Ми тримаємо свій спортивний фронт! – зазначив Е.Коряк. – Робимо все для того, щоб наші діти та молодь займалися спортом, вели активний спосіб життя. Щоб наші спортсмени ставали сильнішими, вправнішими, щоб вони і надалі прославляли Кам’янське на змаганнях усіх рівнів. Ми не зупиняємося, віримо в Україні та нашу перемогу. Кам’янське – патріотичне місто. Ми постійно проводимо і будемо проводити спортивні заходи на підтримку наших воїнів, щоб підняти їх дух та прискорити таку жадану перемогу.

Поки учасники готувалися до акватлону та двоборства, дівчата-волейболістки показували клас на волейбольних майданчиках. Тут зібралися найсильніші спортсменки ДЮСШ№2, які вирішували, хто найсильніший у їх спортшколі та загалом у місті.

Капітан команди ДЮСШ№2 (2009-2010 року народження) Олександра Бурхан поділилася своїми враженнями від заходу.

Зображення видалено.

– Беру участь у цьому заході, бо дуже люблю волейбол та поважаю свого тренера, – сказала Олександра. – Дуже рада, що для нас проводять такі заходи, велике дякую міському голові Андрію Білоусову, ГО “Бджолі” та управлінню молоді та спорту міста. Наша команда націлена тільки на перемогу. Будемо і надалі грати, перемагати і підтримувати своє місто.

Свою майстерність також продемонстрували професійні плавці, які пропливли та пробіжали 2 кола поспіль, та показали неабияку витривалість та спритність. У загальному запливі, окрім любителів, взяли участь міський голова Андрій Білоусов, представники міської влади та тренери спортшкол.

А ще молодь нашого міста спробувала себе у двоборстві: підтягувалась на перекладині та віджималася на брусах. Своє вміння навіть продемонстрував начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, який показав не тільки гарний приклад юним спортсменам, а й довів, що спортом може займатися кожна людина в будь-якому віці.

Результати змагань

Подолавши всі дисципліни, учасників заходу чекало урочисте нагородження. Привітали призерів та переможців Андрій Білоусов та Едуард Коряк.

  • Так, у двоборстві до 18 років призерами стали:

І місце – Шабанов Данило,  Масьондз Ілля.

ІІ місце – Іваницька Марія.

ІІІ місце – Шевченко Марк.

  • 18-35 років:

І місце – Паньчишин Микита.

ІІ місце – Колесник Дмитро.

ІІ Імісце -Вінников Данило.

  • 35-50 років:

І місце – Кондибенко Віталій.

ІІ місце – Мажара Дмитро.

ІІІ місце – Корнієнко Микола.

  • 50+ років:

І місце – Кабанов Євген.

ІІ місце – Коряк Едуард.

У волейболі кращими стали:

  • І місце – команда ДЮСШ№2 2007-2008 років народження, тренера Віталія Серьогіна.
  • ІІ місце – команда ДЮСШ№2 2009-2010 років народження, тренера Віталія Серьогіна.

Дівчата неодноразові призері та переможці Всеукраїнських змагань. Також команда ДЮСШ№2 2007-2008 року народження отримала подарунок від міського голови – нову форму.

Також пам’ятними медалями, грамотами і призами нагородили учасників акватлону.

р

ш

ш

р

н

е