Кам'янчан запрошують до літературного табору

Опубликовано bugaev - чт, 06/09/2022 - 09:09
1

Літературний клуб VivArt оголошує набір до літнього табору. Аби було зрозуміло, що це за подія, організатори відповіли на найпоширеніші питання.

- Що це за подія?

Це повністю онлайновий марафон для прокачки креативності. Неважливо, в якій точці ви знаходитесь географічно. Важливо мати інтернет, хоча б смартфон та бажання.

- Де і як довго відбуватиметься табір?

Ми створимо окрему закриту спільноту в телеграм, тож, якщо у вас немає аккаунту в цьому месенджері, для участі треба буде її створити. Також в рамках табору у нас будуть зустрічі на платформі Zoom, а значить, і він знадобиться також. Але ми допоможемо встановити потрібні програми та навчимо ними користуватися! Увесь табір розрахований на 6 тижнів.

- Що це буде, чи є якийсь розклад?

Під час табору кожен тиждень відбуватиметься одне зум-спілкування, а також даватиметься одне письмове завдання на тиждень, втім, багато часу воно не займатиме. Крім того, для вас будуть різноманітні літературні ігри та приємне спілкування в закритій спільноті.

- Що ще цікавого на мене чекає?

Робота із нашими кураторами та редакторами. Ми підкажемо, як покращити свої тексти, допоможемо підготувати їх до публікації та власне опублікувати твори на літературному порталі "Аркуш" в спеціальному розділі табору. А в кінці на вас ще й чекає голосування на найкращий та найцікавіший твір!

- Скільки коштує табір?

Це безкоштовно! Ми створюємо простір та даємо вам можливість знайти свою спільноту, отримати задоволення від спілкування, ну, і, само собою, покращити свої письменницькі здібності.

- Коли початок?

Починаємо уже 13 червня!