Город работает – мэр Каменского. Видео

Опубликовано slavkin - пн, 05/16/2022 - 16:40
Белоусов

Сегодня городской голова Каменского Андрей Белоусов выступил в эфире общенационального телеканала «Украина 24». Об этом сообщили на телеканале. 
«Кам’янський міський голова 16 травня в ефірі телеканалу Україна 24: Місто працює, приймає біженців та допомагає нашим захисникам.
 «Промисловість - це серце економіки України. Містоутворююче підприємство Каметсталь Групи Метінвест є прикладом стабільної роботи і допомоги. Комбінат працює і не сповільнює обсяги виробництва. Всього на підприємстві працює 10 000 фахівців. Не зважаючи на війну, продовжується прийом працівників. За час військової агресії Каметсталь прийняла майже 300 нових робітників як з маріупольської металургійної площадки, так і жителів міста. Підприємство сплачує податки, своєчасно виплачує заробітну плату, надає допомогу місту, підтримує ЗСУ і територіальну оборону», - відзначив Андрій Білоусов.
Також міський голова повідомив, що у Кам‘янському зараз мешкає близько 14 тисяч вимушених переселенців. Тимчасові місця для їх прихистку створені в гуртожитках та на базі терцентрів. Тут людям надається одяг, продукти харчування, психологічна та медична допомога. Працюють і створені на базі міських ЦНАПів центри турботи, які надають людям необхідні послуги. Значну допомогу надає Метінвест: надходять благодійні вантажі, що дозволять створити більш комфортні умови для тимчасових переселенців та значно поліпшити їх побут. 
Також від Групи Метінвест та Фонд Рината Ахметова місто отимало вже 7 поставок медикаментів до лікарень на загальну суму більше 12 млн грн.
Про це та інше Андрій Білоусов розповів в прямому ефірі телеканалу Україна 24», - говорится в сообщении.
Видео смотрите здесь:
https://www.youtube.com/watch?v=_hIwGDho2lU