У Кам’янському вітали та нагороджували жінок

Опубликовано ilona - вт, 03/07/2023 - 12:36
с

7 березня в затишній Камерній залі Нової сцени театру Кам’янського відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня: вітали номінантів міського проекту  «Жінки Кам’янського для Перемоги».

Проект проводився за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ГО «Бджола». Його мета – привернути увагу до ролі жінки в сучасному суспільстві та визнання заслуг жінок Кам’янського,  які досягли значних успіхів у різних сферах діяльності, особливо зараз, під час війни, наближаючи Перемогу.

Усього було 16 номінанток, які представляли різні галузі: освіту, волонтерство, культуру, медицину, спорт, міське самоврядування, бізнес. Усі вони своїм високим професіоналізмом, сумлінною працею та активною громадською позицією зробили значний особистий внесок у ці сфери розвитку рідного міста.

З прийдешнім святом жінок привітав міський голова Андрій Білоусов:

«Шановні наші жінки, хочу подякувати вам за те, що ви приймали участь у проекті  «Жінки Кам’янського для Перемоги».  На ваших тендітних плечах лежить велика відповідальність, ви підтримуєте наших військових у всьому. Ми пишаємося кожною з вас. Жінками Кам’янського пишається весь світ, вашою незламністю та силою духу. Бажаю вам, щоб ця весна принесла вам довгоочікувану перемогу України, завдяки нашим збройним силам, завдяки нашому народу, завдяки кожній з вас. Дякую вам за те, що ви робите кожна на своєму місці, на своєму напрямку тримаєте свій фронт. Успіхів вам, бажаю, щоб ваші очі і ваші серця завжди були наповнені радістю, щастям і щоб всі ваші бажання завжди виконувалися. Дякую вам за все!

Також з привітальним словом виступив голова Дніпропетровської обласної територіальної організації політичної партії «Бджола» Олександр Лукашов:

«Вітаю вас зі святом, від щирого серця. Як сказав один класик: «Щоб керувати жінкою є два способи, але їх ніхто не знає». А також є таке мовне кліше: «слабка половина людства». Але я гадаю, що це зовсім не так. Тому що вони вчать, лікують, затримують злочинців, працюють у соціальній та комунальній сферах, вони – матусі та прекрасні господині. Але війна, яка трапилася в Україні, змусила піти на фронт,  займатися волонтерством, лікувати та служити армії, тому я хочу привітати вас з цим святом, побажати, щоб війна швидше закінчилася і настав мир. Будьте завжди гарні, веселі та щасливі. Наше місто та наша партія «Бджола» пишається вами, ми вас поважаємо, любимо і цінуємо».

Усі номінантки отримали подарунки та мали згоду насолодитися концертом від артистів театру Кам’янського.

п

с