Внеочередная сессия горсовета в Каменском: подробности

Опубликовано ilona - пт, 10/28/2022 - 11:42
1

Ранее мы сообщали, что сегодня, 28 октября, в Каменском состоялась внеочередная, 24-я,сессия горсовета. Подробности о заседании рассказал городской голова Андрей Белоусов.

"Основними питаннями сьогоднішнього засідання стали рішення, спрямовані на забезпечення життєдіяльності територіальної громади, а також стабільну роботу житлово-комунальних підприємств і департаментів міської ради.

Серед головних:

- Відкоригували Програму соціально захисту населення Кам’янської територіальної громади на 2022-2026 роки.

- Внесли зміни до бюджету та виділили кошти на придбання і встановлення генератора для головного офісу ЦНАП, аби в умовах аварійних відключень електропостачання забезпечити його стабільну роботу з надання необхідних послуг громаді та вимушеним переселенцям, а також роботу диспетчерської служби, яка розташована в цій будівлі.

- Виділили кошти на встановлення та підключення потужного генератора, який в рамках державної програми отримала міська лікарня № 7. Обладнання буде забезпечувати стабільним електропостачанням операційні та інші лікувальні відділення медзакладу.

- Готуємо Угоду про встановлення партнерських (побратимських) відносин між містами Кам’янське (Україна) та Кельце (Республіка Польща) та інше", - сообщил Белоусов.