Свято спорту «Молодіжні ігри» у Кам'янському

Опубликовано slavkin - пт, 03/26/2021 - 10:58
игры

   В СК «Прометей» 24 березня відбулись «Молодіжні ігри» серед молоді міста. Організаторами спортивного свято виступили  управління молоді та спорту КМР і міського центру «Спорт для всіх». Партнерами свята виступили КЗ «Кіноконцертний зал «Мир» КМР і КП КМР «Парки Кам'янського». 
«Молодіжні ігри» стали вже традиційними в нашому місті, ми проводимо їх  в взимку і весною і влітку. В кожній команді було три дівчини і три хлопця. Дівчата були на рівні, а іноді навіть спритнішими за хлопців, молодці. Ми пишаємося нашою активною та спортивною молоддю», – підкреслив начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.
    За перемогу у захоплюючих спортивних естафетах, вели 6 команд. Молодь Кам'янського представляли команди Молодіжної ради міста, металургійного коледжу, комерційного технікуму, Вищого професійного училища, коледжу фізичного виховання і СЗШ № 10, які за програмою змагань показали свою презентацію (назву команди, девіз і наявність єдиної форми) З великим відривом за очками «візитку команди» виграла команда Молодіжної ради міста.
    Оцінювали змагання начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, в.о. директора СК «Прометей» Анатолій Івашина, директор міського центру «Спорт для всіх» Світлана Наволочко, директор КП КМР «Парки Кам'янського» Олександр Галкін, представник КЗ «Кіноконцертний зал «Мир» Ірина Вовчек і методист «Центру туризму і краєзнавства «Горицвіт» КМР Лариса Проненко.
    Зі справжнім спортивним азартом і енергією перемогу виборола команда Кам’янського вищого професійного училища, на другому місці – команда комерційного технікуму, і третіми стала найактивніша учасниця численних спортивно – масових заходів Кам'янського - команда Молодіжної ради міста. Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами і сувенірами. 
     Приємним сюрпризом для переможців та призерів стали подарункові  сертифікати на туристичну подорож до міста Запоріжжя від заступника міського голови Костянтина Саусь. Також учасники змагань отримали  безкоштовні квитки на перегляд кінофільму в Кіноконцертному залі «Мир», та на атракціони у міський парк культури та відпочинку.  
      Гарний настрій учасників змагань своїми яскравими виступами  підтримували  вихованки ДЮСШ 2 відділення художньої гімнастики, які додали романтичної нотки до енергетики спортивного свята.