У Кам'янському визначився переможець чемпіонату міста з футзалу

Опубликовано ilona - пн, 02/13/2023 - 09:37
в

Вихідні видалися насиченими футбольними поєдинками. Так, 11 і 12 лютого на майданчику СК «Прометей» пройшли чемпіонати Кам’янського з футзалу «В єдності наша сила!» сезону 2022-2023 років між командами виробничих підприємств та аматорських колективів в Лізі «В» та Лізі «Б».

Чим завершилися поєдинки, розповів начальник управління молоді та спорту, голова Кам’янської федерації футболу Едуард Коряк.

У суботу визначилися срібний і бронзовий призери чемпіонату Ліги «В». Ними стали команди «Самсон» Северодонецьк та «Арсенал» Кам’янське.

Усі результати суботи:

«Самсон» – «ГЕС» «В» 3:3,

«Арсенал» – «ЛФК» «В» 11:4,

«БАМ Сіті»  – «Альянс» «В» 2:8,

«Дніпровські вовки-2» - «Камет Сталь» «Б» 5:1,

«Дніпровські вовки» - «Спортинг» «А» 2:9,

«Баглєй» - «Вогнеборець» «Б» 3:4.

У неділю визначилися переможці та призери чемпіонату Ліги «Б». В запеклій боротьбі нагороду виборола команда «Баглєй», забивши на два голи більше свого суперника.

«Вітаємо «Баглєй» з першим місцем, «ПМГУ МПС» з другим місцем, «Вогнеборець» Северодонецьк з третім місцем Ліги «Б» чемпіонату  Кам’янського з футзалу  «В єдності наша сила!» сезону 2022-2023 р. між командами виробничих підприємств та аматорських колективів. Дякуємо ЗСУ, віримо в перемогу!», - зазначив Едуард Коряк.

Він нагородив переможців та призерів, та зазначив, що дуже скоро стартує інший турнір, тому спортсменам не час розслаблятися.

Усі результати неділі:

«Вогнеборець» - «Петриківка» «Б» 4:2,

«Атлетік» - «Сенатор» «А» 6:3,

«Металлург» - «Лєон» «А» 4:1,

«Союз Сталь» – ФК «Титан» 4:5,

«Баглєй» «ПМГУ МПС» «Б» 7:5.