У Дніпрі відновив роботу McDonald's

Надіслав: ilona , дата: вт, 04/25/2023 - 11:35
в

В Україні на початку повномасштабної війни закрились ресторани McDonald’s. У серпні стало відомо, що вони знову запрацюють. Першими відкрились заклади цієї мережі у столиці та у західних областях України. 28 березня клієнтів почали приймати ресторани в Одесі. Заклади мережі у Дніпрі також готувалися приймати гостей. Так, наприклад, в McDonald’s на проспекті Гагаріна проводили роботи з благоустрою. Також компанія шукала співробітників для дніпровських ресторанів. У вівторок, 25 квітня, McDonald’s у Дніпрі офіційно відновили роботу. 

Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на пресслужбу компанії.

У McDonald’s розповіли, які дніпровські ресторани мережі відчинили двері першими.

Так, запрацювали 5 McDonald’s у Дніпрі. Гостей вже приймають ресторани за наступними адресами:

  • площа Старомостова, 5;
  • проспект Гагаріна, 128;
  • проспект Героїв, 2в (готується до відкриття впродовж дня);
  • вулиця Юрія Кондратюка, 2б;
  • проспект Слобожанський, 1а.

"Заклади працюватимуть з 07:00 до 22:00 та дотримуватимуться розширених правил безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі виробничі процеси, видає оплачені замовлення й зачиняє заклад, аби гості та працівники могли пройти в укриття. Ресторани продовжать роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи.

У разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклади працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів, щоб ефективніше відпрацювати оновлені процедури з безпеки", - зазначили у McDonald’s.

Придбати страви можна в залі ресторану на касі або через термінали самообслуговування. Також працюватиме МакДрайв. Доставка McDelivery через Glovo та Bolt Food має запрацювати в повному обсязі на початку травня. 

Меню на початку буде скороченим і з часом повинно розширюватись.

McDonald’s у ЦУМі наразі не розпочав роботу. У компанії зазначили, що наступними відкриють двері McDonald’s у ТРЦ "Караван" (вулиця Нижньодніпровська, 17) та ТРЦ "МОСТ-Сіті" (вулиця Глінки, 2). Наразі по Україні працюють 83 ресторани мережі. Графік роботи закладів можна дізнатися на сайті McDonald’s.

в