Кам’янське – для територіальної оборони. Фото

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 06/09/2023 - 09:30
Білоусов

Сьогодні Кам’янське передало чергову партію допомоги українським військовим. 
Волонтери Фонду розвитку Кам’янського за підтримки міського голови Андрія Білоусова та депутата міськради, лідера обласної організації партії «Бджола» Олександра Лукашова зібрали для батальйону територіальної оборони велику партію всього необхідного для автотехніки – автогуму, акумулятори, інші запчастини – загалом на суму більше як 600 тисяч гривень.

комплект

Сьогодні цю допомогу у приміщенні Фонду представникам ТРО урочисто передав Андрій Білоусов. Він зазначив, що у зоні бойових дій саме автотехніка дуже швидко виходить з ладу і потребує ремонту, тому було вирішено допомогти нашим захисникам запчастинами. Представники ТРО, які приймали допомогу, подякували громаді Кам’янського, Фонду розвитку та особисто Андрію Білоусову і Олександру Лукашову за постійну увагу до проблем військових.

передача
Відразу ж після урочистої передачі вся надана допомога була завантажена у автомобіль і вирушила на фронт.

груз
Нагадаємо, що Фонд розвитку Кам’янського та партія «Бджола» постійно надають допомогу українським військовим, вимушеним переселенцям, які зараз мешкають у нашому місті, а також людям, які постраждали внаслідок бойових дій.