Кам'янське: хроніка оновлення

Надіслав: slavkin1 , дата: чт, 05/04/2023 - 06:58
білоусов

Які саме роботи проводяться зараз у місті, повідомив мер Андрій Білоусов.
«Перевірив виконання ремонтних робіт на об’єктах охорони здоров’я, освіти та культури. 
Приводимо до ладу будівлю майбутнього дитячого лялькового театру, де раніше був музей ДМК. Вже восени відкриємо новий та перший в місті культурний заклад для маленьких мешканців громади. 
Докладаємо максимум зусиль, щоб покращити умови для пацієнтів, які проходять лікування в медичних закладах Кам’янського. Вперше за 130 років існування ремонтуємо КНП КМР «Міська лікарня №1», яка надає спеціалізовану психіатричну медичну допомогу мешканцям, вимушеним переселенцям та військовослужбовцям ЗСУ. В будівлях лікарні проводять зовнішні роботи та благоустрій, ремонтують внутрішні приміщення та оснащують необхідним обладнанням. 
Також за рахунок залучених коштів Європейського Інвестиційного банку продовжуємо роботи з реконструкції гімназії №11 та ліцею №16. До середини вересня плануємо відкрити поруч із ліцеєм на проспекті Шевченка нову зону відпочинку з широким тротуаром і сквером, де жителі громади та люди, для яких Камʼянське стало другим домом, разом зі своїми дітьми зможуть відпочити у цей складний час. 
Разом до Перемоги!», - написав учора ввечері мер в соцмережах.