Не політика, а наркотики, - кам’янчанин про вбивство Киви. Відео

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 12/08/2023 - 15:02
купрій

Екс-нардеп з Кам’янського Віталій Купрій висловив досить несподівану версію вбивства Іллі Киви.
«Вчора поспілкувався із двома цікавими особистостями, про яких в інтернеті написано багато негативу. Одного із співрозмовників, який до речі і запропонував мені записати це відео, знаю особисто - це Михайло Майман. Я був його адвокатом, коли у них відбувся конфлікт із вже покійним Іллею Кивою у ресторані. Моїм завданням було засудити Киву за нанесення тілесних ушкоджень Михайлу. Тоді ми зібрали всі докази і навіть Киві було вручено підозру. Проте хтось впливой і невідомий домовився із екс-генпрокуроркою Іриною Венедиктовою і справа була спущена на гальмах. Кива продовжував ходити на проросійські канали, підривати авторитет нашої держави. Нікому з СБУ або Офісу Президента не було до цього ніякої справи. 
За день до вторгнення Киві дали втекти з України і він продовжував вести свою чорну справу вже із-за кордону. І також його ніхто не чипав. А ось за дивним збігом обставин коли чи не вперше Кива заявив про існування наркомафії під дахом СБУ і ГУР, то його моментально прибрали.
За твердженням Станіслава Домбровського вбивство Киви зробили наркоторгівці і надали можливість зняти вершки з цієї події заступнику голови СБУ Олександру Покладу. Я особисто знаю цю людину багато років і впевнений що його каркаломна кар'єра пов'язана саме із готовністю виконувати для влади будь-яку роботу. У тому числі переслідувати патріотично налаштованих громадян, які заважають керівництву країни вільно плавати в океанах державної зради і корупції. Наразі переслідують і мене, і я вимушений про це заявляти.
Відео довге і там настільки шокуюча інформація, що навіть не розумію поки що що з нею робити», - пише Купрій у своєму фейсбуці.
Відео дивіться тут:
https://www.facebook.com/61552648786343/videos/303740245973949