Помер один з колишніх керівників Кам’янського

Надіслав: slavkin1 , дата: вт, 09/12/2023 - 19:25
траур

Як стало відомо з достовірних джерел, пішов з життя Віктор Плохій.
Чимало мешканців нашого міста, тоді ще Дніпродзержинська, середнього віку та старше, добре пам’ятають Віктора Івановича. Він став відомим у першій половині 1990-х років, коли почав працювати у міськвиконкомі, де дійшов до начальника відділу та секретаря виконавчого комітету. У другій половині 90-х він пішов з коридорів влади, очолював швейну фабрику «Універсал» по проспекту Аношкіна. У 2002 році був одним з керівників передвиборчого штабу кандидата на посаду міського голови Дніпродзержинська Сергія Шершньова. Повернувся у владу Віктор Іванович за часів мерства Ярослава Корчевського, потім знову пішов з влади, після знову було повернення, обіймав відповідальну посаду.
Для багатьох кам’янчан Плохій залишив після себе добру пам’ять як компетентний керівник та чуйна і уважна людина, його по-справжньому поважали і начальники, і підлеглі. Всі справи, за які він брався, завжди робив на совість і з душею, з великою любов’ю до рідного міста. 
«Kstati+» сумує по втраті і висловлює глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Хай земля йому буде пухом, а пам’ять про його добрі справи назавжди увійде в історію міста, якому віддано служив Віктор Іванович.    На фото у першому ряді праворуч - Віктор Плохій.

плохій