У Кам’янському продовжують усувати наслідки ворожої атаки

Надіслав: ilona , дата: вт, 04/02/2024 - 13:31
п

Про це повідомив голова РВА Олег Гапіч.

"Спільними зусиллями продовжуємо усувати наслідки терористичної атаки на Кам’янську громаду. Близько ста будинків кам’янчан було понівечено, з яких 4 повністю зруйновані та 10 мають значні пошкодження.

Найголовніше – це допомога постраждалим.

Наразі КП КМР «Добробут» виконуються аварійні роботи щодо ремонту покрівель, вікон, вивозу сміття. Надається допомога будівельними матеріалами. Задіяні всі необхідні служби.

Вдячний Кам’янському міському голові Андрію Білоусову та депутатському корпусу Кам’янської міської ради за оперативність у виділені коштів для компенсації громадянам, житло яких втрачено чи частково зруйновано.

Кожному постраждалому фахівці надають послуги та консультації в оформлені заявки для отримання грошової допомоги, від держави на ремонт житла, через державну програму «єВідновлення».

Медичні працівники та психологи залучаються для надання відповідної допомоги тим, хто цього потребує. Питання підтримки наших громадян, в скрутний для них час, залишається на постійному контролі.

Дякую Гуманітарній місії «Пролісок», благодійним організаціям «Карітас Кам’янське», «Право на захист», які не осталися осторонь людської біди та надають суттєву допомогу", - зазначив Гапіч.

л