Як кам’янчанам «достукатись» до свого «слуги народу»

Надіслав: slavkin1 , дата: чт, 11/02/2023 - 17:29
лічман

Дніпровське видання «Лица» опублікувало список помічників-консультантів народних депутатів України.
Дані надало Управління з питань звернень громадян Верховної Ради України. Журналісти питали щодо депутатів, які мають стосунок до Дніпропетровщини (народилися тут, вибралися від округів на території області тощо). Адже саме через таких помічників рядові виборці можуть звернутися до свого нардепа, і саме через помічників нардеп може вирішити ті чи інші питання на своєму окрузі.
Так, у нардепки-мажоритарниці від округу № 30 (входять Дніпровський і Південний райони, частина Заводського району міста Кам’янське) Лічман Ганни Василівни (фракція «Слуга народу») такі помічники-консультанти: 
Дятлова Ірина Вікторівна (на постійній основі) 
Пометун Ольга Анатоліївна (на постійній основі) 
Вербенська Надія Михайлівна(на громадських засадах) 
Замша Олександр Сергійович (на громадських засадах) 
Кононенко Сергій Вікторович (на громадських засадах) 
Плющевський Євгеній Владиславович (на громадських основах)
Відносно ексдепутата, який «тихесенько в ліс пішов», до цього представлявши виборців округу № 40, який складався з міста Марганець, частини колишнього  Кам’янського та колишніх Криничанського, Солонянського, Томаківського райони – Трухіна Олександра Миколайовича Управління з питань звернень громадян Верховної Ради України – анічичирк!
«У 2023 році Олександр Трухін пішов на угоду зі слідством у справі про ДТП і визнав свою провину в пропозиції хабаря поліцейському. За умовами угоди, депутат зобов’язався протягом місяця заплатити 6 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ. Суд визнав винним Трухіна у спробі підкупу патрульних поліцейських. Після цього він написав заяву про складання депутатського мандату, а Рада підтримала припинення його повноважень», – інформує сайт «ПолітХаб» руху ЧЕСНО.
Отже, цього «слуги народу» у кам’янчан вже немає. Точніше, немає «слуги», а народ-то залишився…