“Атлетик” переміг у фіналі Кубка Кам‘янського з футболу

Надіслав: ilona , дата: пн, 10/09/2023 - 09:38
а

У неділю, 8 жовтня, на стадіоні кам’янської “ДЮСШ №2” пройшов фінальний матч Кубка міста з футболу серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів, повідомляє kamyanske.com.ua.

У поєдинку за головний трофей на полі зійшлися “Атлетик” та “Дніпровські вовки”. Гра проходила в форматі 8+1.

Протистояння видалось неочікуваним як для команд, так і для вболівальників. З самого початку першого тайму “Атлетик” безжалісно домінував над суперником, забиваючи голи один за одним. На жаль, “вовки” не змогли витримати такий натиск та пропустили аж 6 м’ячів.

Після невеликої перерви, яка вочевидь дала спортсменам шанс зібрати свої сили, “Дніпровські вовки” зуміли реалізувати один із моментів – 6:1. Однак “атлети” не збавляли обертів і продовжили атакувати, прорвавши захист опонентів ще 6 разів. “Вовки” бились до останнього, але врятуватись так і не змогли.

У результаті, “Атлетик” здобув вражаючу перемогу з рахунком 12:1.

  • “Атлетик” – “Дніпровські вовки” – 12:1

Голи: Олександр Драй (11, 61), Данил Мельничук (15, 21, 25), Роман Сегеда (27, 42, 45, 49, 55), Максим Таран (52, 42) – Ількін Мустафаєв (39)

На церемонії нагородження учасників змагань привітали начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк, заступник голови федерації футболу Ігор Ігнатенко, керівник Всеукраїнського Пункту Об’єднання ГО “ВПО України” у місті Кам‘янське Олександра Кириленко, а також військовослужбовець ЗСУ Олександр Бовкун.

– Хочу подякувати футболістам за цей видовищний матч. Дуже приємно бачити, що серед гравців команди-переможця були й ветерани, які діляться своїм досвідом з молодим поколінням. Вірю, що в майбутньому ви будете покращувати свої навички та прославляти наше місто далеко за його межами, – наголосив Е. Коряк,- Дякуємо нашим захисникам та захисницям! Слава Україні!

За підсумками змагань також було визначено кращих гравців Кубку, ними стали Олександр Драй (“Атлетик”), Сергій Шаповал (“Атлетик”) та Михайло Шмига (“Дніпровські вовки”).