Кам'янчанин підкорив Ріо-де-Жанейро

Надіслав: ilona , дата: чт, 08/31/2023 - 09:02
бокс

Сьогодні у Кам'янському вшановували призера Всесвітньої літньої Гімназіади серед дітей 2008 – 2010 року народження, яка проходила з 18 по 27 серпня у Ріо-де-Жанейро (Бразилія).  До складу збірної команди України з боксу входив вихованець нашої ДЮСШ №1, учень Ліцею №2 Денис Ткач. У запеклій боротьбі Денис здобув срібну медаль.

Участь Дениса у престижних міжнародних змаганнях стала можливою завдяки допомозі міської влади та особисто мера Кам'янського Андрія Білоусова. Сьогодні, за традицією, очільник міста у себе в кабінеті прийняв Дениса та його тренера Геннадія Молокова. Мер привітав боксера з безперечним успіхом і побажав йому подальших перемог на престижних міжнародних турнірах. Він також наголосив, що завдяки перемогам кам'янських спортсменів про наше місто та Україну сьогодні знає весь світ, і що гімн нашої країни звучить на стадіонах та спортивних майданчиках усіх континентів.

Білоусов також зазначив, що міська влада і надалі підтримуватиме розвиток спорту в Кам'янському і що спортсмени завжди знайдуть допомогу та підтримку.

Начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, який також взяв участь у сьогоднішній зустрічі, підкреслив, що Кам'янське стало справжнім спортивним центром України. У наше місто постійно надходять запрошення взяти участь у всеукраїнських та міжнарольних турнірах, і перемоги кам'янчан на таких змаганнях вже стають традиційними.

Тренер Геннадій Молоков та Денис Ткач подякували Андрію Білоусову за допомогу та підтримку та повідомили, що попереду у них ще низка національних та міжнародних турнірів. Вони запевнили мера та в його особі все місто, що гідно захищатимуть честь Кам'янського та України на змаганнях усіх рівнів, і що спортивна слава про наше місто буде й надалі поширюватись по всьому світу.

г