“Лівий берег” став переможцем чемпіонату Кам’янського з футболу

Надіслав: ilona , дата: пн, 08/07/2023 - 18:18
футбол

У неділю, 6 серпня на стадіоні ДЮСШ №2 пройшли вирішальні матчі чемпіонату Кам’янського з футболу серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів, повідомляє kamyanske.com.ua.

Першими на полі зустрілися “Олімпія 2001” та “Дніпровські вовки”. Футболісти “Олімпії” продемонстрували вражаючу гру, забивши 10 голів та допустивши лише три пропущених м’ячі, що призвело до переконливої перемоги – 10:3.

Голами відзначились: Яковлев Богдан (13, 37); Кисельов Єгор (29, 65, 68); Єлісєєв Єгор (43); Воронов Антон (16); Кучер Богдан (8, 12, 60).

Цей тріумф дозволив команді посісти 2 місце на чемпіонаті.

В останньому поєдинку у запеклій боротьбі зійшлись “Петриківка” та “Лівий берег”.

Василь Вербецький, голова масового та аматорського футболу Кам‘янського, який завітав на змагання в якості вболівальника, поділився своїми очікуваннями перед початком протистояння.

– У турнірнірній таблиці наразі складна, але напрочуд цікава ситуацію: за тур до закінчення чемпіонату команди-лідери набрали однакову кількість очок. І саме ця гра покаже, хто стане найкращим, – зазначив В. Вербецький, – Я вважаю, що “Лівий берег” вийде з цієї зустрічі переможцем, адже вони більш вмотивовані. Крім того, в них склалися кращі умови по грі.

Як пройшов матч

Гості з Петриківки відкрили рахунок дуелі вже на восьмій хвилині. Проте вони не змогли втримати свою перевагу та перейшли до перерви з рахунком 5:2 на користь “Лівого берега”.

Другий тайм видався менш результативним, але не менш напруженим до останньої хвилини. “Лівий берег” проявив справжню міць та волю до перемоги, здобувши першість з рахунком 7:3 і титул чемпіонів.

Авторами голів стали: Бондаренко Денис (11, 22, 33, 68); Хучбаров Каміль (26, 29); Таран Максим (66).

Сергій Завгородній, гравець “Лівого берега”, підкреслив, що займається футболом вже близько 10 років, але ця нагорода стала для нього першою.

– Зараз мене переповнюють емоції. Насправді, наша команда подала заявку на участь всього за тиждень до початку змагань, тому ми навіть не очікували, що можемо стати чемпіонами, адже хотіли просто випробувати свої сили, – сказав Сергій.

Зазначимо, що третє місце на змаганнях посіла команда “Атлетік”.

Едуард Коряк, начальник Управління молоді та спорту нагородив призерів та переможців, а також розповів, що в цьому році планується провести турнір з футболу серед дорослих, а потім й дитячий чемпіонат.

– Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити змагання у нашому місті! Україна обов‘язково переможе!, – наголосив Е. Коряк.