У Кам’янському пройшов завершальний матч чемпіонату України з футболу

Надіслав: ilona , дата: чт, 11/09/2023 - 09:00
п

8 листопада на лівобережному стадіоні “Надія” пройшов завершальний у цьому році матч чемпіонату України з футболу серед команд 2007 року народження, повідомляє kamyanske.com.ua

Про це повідомив директор кам’янської ДЮФШ “Надія” Едуард Коряк.

Наша команда, яка виступає у сезоні 2023-2024 під назвою “ДЮСШ-2” місто Дніпро, приймала лідера чемпіонату, команду “Аметист-2001” з міста Олександрії. Наші гравці під керівництвом тренерів ДЮФШ “Надія” Дмитра Лоіка та Руслана Худжадзе дали справжній бій титулованому супернику, але він виявився сильнішим.

На 34 хвилині нападник гостей Михайло Смирнов пробив у дальній кут і м’яч від штанги влетів у ворота. На 50 хвилині гості вдруге відзначились: м’яч із-за меж штрафного майданчика забив Артем Власенко. Після двох пропущених м’ячів у нашої команди почали з’являтися гольові моменти. Двічі міг відзначитися Олександр Шуляк. У першому випадку після його удару м’яч влучив у штангу, а через деякий час, після обіграшу трьох суперників, влучив в перекладину.

На 74 хвилині суперник забив третій м’яч, відзначився Микола Котов. Та несподіванкою стала атака нашого капітана Данила Антоненко. Обігравши на своїй половині суперника він пройшов до центру поля і віддав пас майже на 40 метрів на фланг, а сам побіг підтримувати атаку. А згодом отримав зворотню передачу і вірвався у штрафний майданчик суперника. Це був останній гольовий момент у матчі, який повинен був завершитися взяттям воріт, але не пощастило, м’яч не влучив.

– У футболі так часто трапляється: моменти є, а голів немає, – зазначив Е.Коряк. – Тренери проаналізують гру, зроблять висновки і перемоги обов’язково прийдуть. Приємно здивувала молода бригада арбітрів: головний був з Полтави, асистенти – з Дніпра. Вони дуже професійно поставилися до своєї справи. Вірю в майбутнє Кам’янського футболу, Україна переможе і нові молоді команди засяють на усю країну!

Зображення видалено. Зображення видалено. Зображення видалено.