У Кам’янському розпочався великий «дорослий» футбол

Надіслав: slavkin1 , дата: чт, 04/06/2023 - 08:10
футбол

Вчора у Кам’янському стартували ігри на Кубок відкриття сезону на призи газети «Любиме місто» з футболу.
На стадіоні ліцею № 18, що на Черемушках, грали команди «ПМГУ МПС» та «Союз Сталь». Незважаючи на дощ, матч вийшов досить цікавим та напруженим. Перед початком гри місцеві знавці, що прийшли на матч, пророкували перемогу більш досвідченій команді «ПМГУ», тим більше, що кілька тижнів тому ці суперники вже зустрічались у турнірі по футзалу, тоді «ПМГУ» виграла з, як кажуть, непристойним рахунком 12:2. Але ж футбол тим і цікавий, що часто-густо прогнози не збуваються. Так вийшло і вчора.
«Союз Сталь» виглядала набагато свіжіше і жвавіше, аніж її важкуваті суперники. «Сталевари» більше атакували, діяли різноманітно і з великим завзяттям, за що й були нагороджені. Спочатку грубо помилилися захисники «ПМГУ», і рахунок став 1:0 на користь «Союз Сталі». Другий гол «сталевари» забили після кутового. Єдиний момент у «ПМГУ» був у кінці першого тайму, коли м’яч ледве не закотився у порожні ворота «Союз Сталі», але воротаря вчасно підстрахували захисники.
Після перерви гра стала рівнішою, але успіх знову святкували «сталевари» - після їх швидкої атаки м’яч втретє побував у воротах «ПМГУ». А потім відбувся перелом – гравці «ПМГУ» начебто схаменулись і почали атакувати. Спочатку вони «розмочили» рахунок, незабаром їм вдалося забити й свій другий гол. Здавалось, що все йде до нічиєї і післяматчевих пенальті, але «Союз Сталь» втиримала перможний рахунок, матч так і закінчився 3:2 на користь «сталеварів», і вони продовжують брати участь у розіграші Кубку.
Вчора планувалася іще одна гра, між командами «Вогнеборець» та «Атлетік». Але «вогнеборці» не змогли зібрати команду і не з’явилися на матч, тому їм зарахована технічна поразка, далі проходить «Атлетік».
Сьогодні турнір продовжиться на стадіоні ДЮСШ № 2, що на лівому березі, гратимуть команди «Сенатор»-«Дрезден» і «Петриківка»-«Олімпія 2001». Початок о 17:30.