У Кам’янському відсвяткували футбольне 1 вересня

Надіслав: ilona , дата: пн, 09/02/2024 - 10:59
а

1 вересня на лівобережному стадіоні “Надія” відбулося справжнє спортивне свято. Маленькі кам’янчани святкували своє перше футбольне 1 вересня.

У цей день дитячо-юнацька футбольна школа “Надія” відкрила свої двері для маленьких кам’янчан, які розпочинають свій шлях у великому футболі.

Про це повідомляє kamyanske.com.ua.

Цього року тренери Іван Бєломицев та Микола Голік прийняли на тренування 45 дітей, віком 6 та 7 років. Деякі з них ще навіть в школу не йдуть, а вже грають у футбол.

Привітати малечу зі святом завітали начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮШФ “Надія” Едуард Коряк, заступник директора ДЮФШ “Надія” Андрій Широкий, перший заступник голови федерації футболу міста Ігор Ігнатенко, заступник директора СК “Прометей” Анна Ванюшкіна, а також директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, депутати міської ради, тренери, ветерани футболу, а також батьки юних футболістів.

– Шановні спортсмени, за дорученням міського голови Андрія Білоусова дозвольте побажати вам найкращих вражень від цього чудового виду спорту – футболу, – сказав А.Івашина. – Ваші батьки зробили дуже правильний вибір, привівши вас на цей стадіон, це дуже вагомий внесок у ваше майбутнє. Впевнений, воно буде яскравим і світлим, таке, як наше небо над Україною. Хочу  побажати вам здобути найвищих досягнень у спорті, житті, навчанні і головне, стати справжніми чоловіками, справжніми громадянами нашої держави. Також дякую нашим захисникам, які боронять нашу країну від ворога. Слава Україні!

– Дуже приємно, що свято 1 вересня ми проводимо на нашому стадіоні “Надія”, – наголосив Е.Коряк. – 1 листопада нашій футбольній школі виповниться 32 роки. Весь цей час ми виховуємо дітей, футболістів, і я впевнений, що завдяки нашим Збройним Силам України, нашому народу, нашій країні, хлопці, які сьогодні стоять перед нами обов’язково стануть не тільки хорошими футболістами, а й захисниками нашої країни. Успіхів вам і перемог! Впевнений, місяць-два і ви здобудете перші перемоги, медалі та грамоти.

Також юних футболістів привітали вихованці відділення спортивної акробатики ДЮСШ№1, які подарували показовий виступ, а потім на всіх очікували приємні смачні подарунки –  пряники у вигляді футбольних м’ячів.

І яке ж футбольне свято без самого футбольного матчу? На полі за звання кращого змагалися діти і батьки. Причому малеча ніскільки не поступалася дорослим суперникам, ба більше, забивала свої перші голи.

Директор ДЮФШ “Надія” розповів, що в цьому році футболісти вперше так святково відзначають 1 вересня.

– На посаду директора ДЮФШ я заступив 1 листопада минулого року, якраз в день її створення, – розповів Е. Коряк. – І от, вже майже через рік, занурившись у всі робочі моменти, були прийнято рішення свято 1 вересня проводити і серед футболістів. Крім того, у планах на наступний рік провести ще й випускний.

Сезон 2024/2025 для всіх вихованців ДЮФШ “Надія” обіцяє бути насиченим на різні змагання. Багато команд за різними віковими групами вже подають заявки на чемпіонат області, який стартує з середини вересня.

До речі, набір до футбольної школи ще триває, тож кожен бажаючий ще може приєднатися до спортивної спільноти міста.

ц

к

в