У Кам’янському визначилися фіналісти Кубку міста з футболу

Надіслав: ilona , дата: чт, 10/05/2023 - 10:54
н

У Кам’янському 3 та 4 жовтня були зіграні півфінальні матчі Кубка міста з футболу серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів.

Про це повідомляє спортивний сайт kamyanske.com.ua.

3 жовтня на полі зустрілися “Олімпія 2001” Аульський водовід та “Атлетик”. З рахунком 9:3 “Атлетик” впевнено подолав суперника та вийшов у фінал Кубку.

4 жовтня у Кам’янському пройшла друга півфінальна гра. На полі зустрілися “Каметсталь ПМГУ” та “Дніпровські вовки”. Гра була жорстка. Не обійшлося без штовханини та різких слів. Обидва суперника були налаштовані тільки на перемогу, адже на кону стояв вихід у фінал.

“Каметсталь” одразу перехопив ініціативу та домінував майже весь перший тайм. Гострі атаки залишали позаду захисників “вовків” та не дали шанси їх воротарю. Двічі він пропустив. З рахунком 2:0 хлопці пішли на невеликий перепочинок.

Здавалося б у другому таймі команда “Каметсталь” буде так само гостро грати і зможе збільшити рахунок. На початку вони заблокували непоганий момент суперників, але згодом фортуна повернулися обличчям до “вовків”. Завдяки помилці опонента вони забили смачний перший гол, а буквально через дві хвилини прямо влетіли у ворота “Каметсталі” з м’ячем і другим голом.

Та більше жодній з команд не вдалося реалізувати своїх моментів. 2:2, довелося все вирішувати серією пенальті. Неспішно та невимушено кожна з команд забила свої п’ять м’ячів. Тому головний суддя змагань Ігор Зеленський призначив грати до першого незабитого м’яча. Першими били “вовки”, які чітко забили гол, а от гравець “Каметсатлі” пробив занадто високо, і не влучив у ворота. Таким чином “Дніпровські вовки” вириваються у фінал, де зіграють з командою “Атлетик”.

Начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк зазначив, що результат матчу видався несподіваним.

– “Каметсталь” протягом усієї гри мав перевагу, та двічі помилився. – сказав Е.Коряк. – На останніх хвилинах за всіма показниками вони повинні були тричі забити, але не пощастило. Не пощастило і в серії пенальті, де один удар вийшов вище воріт. Тому вітаю “вовків”, вони заслужили вихід у фінал своєю наполегливістю та вірою у перемогу. Тепер чекаємо на видовищну фінальну гру.

Захоплюючий матч між “Атлетиком” та “Дніпровськими вовками” відбудеться у цю неділю, 8 жовтня, о 15:00, на стадіоні ДЮСШ№2.