У Кам’янському завершився “Кубок Прометея” з волейболу: результати змагань

Надіслав: ilona , дата: пн, 10/02/2023 - 08:52
п

У неділю, 1 жовтня, у Кам’янському завершився Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат 2007 та 2009 років народження. Змагання проходили на базі СК “Прометей” за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ГО “Бджола”, повідомляє kamyanske.com.ua.

На турнірі виступили 16 колективів з різних куточків нашої країни. Це спортсменки з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Миколаєва, Канева, Прилук, Царичанки та Магдалинівки.

Після трьох днів запеклої боротьби на ігровому майданчику відбулося офіційне закриття турніру, а також нагородження призерів змагань.

Крім того, було визначено й найкращих гравчинь команд-переможців, ними стали Поліна Бланк (“Орбіта-Спортліцей”) та Єва Єделькіна (Одеса).

Зазначимо, що вихованки тренера-викладача Віталія Серьогіна з кам‘янської ДЮСШ №2 здобули “бронзу” серед волейболісток 2009 р. н. У фінальному матчі за ІІІ місце вони здолали команду ДЮСШ Прилуки з рахунком 2:1.

До вручення кубків та медалей долучився начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк, який зауважив, що “Кубок Прометея” не тільки став справжнім святом, що популяризує спорт і надихає до вищих досягнень, а й справжнім символом незламного духу українців.

– У День захисників та захисниць України, ми особливо пишаємося героями, які обороняють кордони нашої Батьківщини. Дякуємо за відвагу та щоденні подвиги! Нехай ця подія стане символом нашої єдності, – наголосив Е. Коряк, – Вітаю усіх з чудовими результатами та бажаю подальших перемог!

Результати Всеукраїнського турніру з волейболу:
Команди 2007 р.н.

1 місце – “Орбіта-Спортліцей” (м. Запоріжжя);
2 місце – ДЮСШ (м. Прилуки);
3 місце – СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д. (м. Одеса).
Команди 2009 р.н.

1 місце – Одеса;
2 місце – Миколаїв;
3 місце – Кам’янське.
 

к

а