У Кам’янському змагалися юні грації

Надіслав: ilona , дата: пт, 10/06/2023 - 08:56
п

5 жовтня, на базі ДЮСШ №4 відбулось урочисте відкриття Чемпіонату Камʼянського з художньої гімнастики, повідомляє kamyanske.com.ua .

У змаганнях взяли участь близько 50 спортсменок – усі вони вихованки Дитячо-юнацьких спортивних шкіл №2, №4 та №5. Дівчата виступали у різних вікових категоріях (від найменших 2012 р. н. до найстарших майстрів спорту) в індивідуальній та груповій програмах.

Юних гімнасток привітали начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк, директор ДЮСШ №4 Олександр Кірпа, а також президент Камʼянської федерації художньої гімнастики та головний суддя – Яна Барвінок.

– ДЮСШ №4 приймає в свої стінах незліченну кількість змагань з різних дисциплін, які потім дають поштовх для наших спортсменів досягати вищих результатів на всеукраїнських та міжнародних турнірах, – підкреслив Е. Коряк. – Дякуємо ЗСУ за те, що наші діти мають змогу тренуватися, займатися спортом та тішити нас своїми досягненнями. Бажаю усім миру та перемоги!

Зазначимо, що цей чемпіонат став першим в новому змагальному сезоні. Наступним викликом для кам’янчанок будуть обласні змагання, які пройдуть 16 жовтня в СК “Прометей”.

Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.