Ранкове звернення міського голови Кам’янського

Опубликовано bugaev - пн, 05/23/2022 - 08:54
Белоусов

Доброго ранку! У місті все спокійно. Ситуація стабільна і контрольована. Вночі лунали сигнали повітряної тривоги та на щастя, минулося без надзвичайних ситуацій. Місто живе у робочому ритмі, всі системи життєзабезпечення працюють. Дякую нашим Збройним Силам, Теробороні, поліції та волонтерам. Дякую всім, хто допомагає армії, вимушеним переселенцям, людям похилого віку та всім, хто потребує допомоги! Бажаю мирного та спокійного робочого тижня! 

Сьогодні своє професійне свято відзначають українські морські піхотинці! 

Шановні морські піхотинці, дорогі ветерани! Своїм патріотизмом, мужністю, стійкістю та готовністю дати відсіч ворогу з моря, з повітря та на суші, ви кожного разу підтверджуєте незмінне гасло морських піхотинців «Вірні назавжди». 

1

Від імені усієї громади Кам’янського вітаю Вас зі святом! Дякую за неймовірну силу духу, самовіддану службу Українському народу! Бажаю міцного здоров’я, щастя, натхнення, здійснення задумів та успіху в усіх справах! Нехай у ваших родинах завжди панує злагода, достаток і добробут!  Сьогодні ми також вшановуємо пам’ять всіх морських піхотинців, які загинули у боротьбі з ворогом за незалежність і мир на нашій рідній землі. Вічна пам’ять та низький уклін кожному Герою! Слава морській піхоті України!Слава Україні! Разом до перемоги!

Міський голова Андрій Білоусов.