Активна молодь Дніпропетровщини може отримати Премію Кабінету Міністрів України

Надіслав: ilona , дата: вт, 05/30/2023 - 12:18
щ

Молодь Дніпропетровщини може отримати Премію Кабінету Міністрів України. Її присуджують за особливі досягнення у розбудові держави протягом минулого року. Як долучитися, розповіли в обласній військовій адміністрації. 

«Держава заохочує молодих й активних мешканців регіону. Які мають чітку громадянську позицію і надихають своїм прикладом людей навколо. Втілюють проєкти, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив і розбудові України», – зазначив заступник директора департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОВА Владислав Яцук. 

Премію можуть отримати мешканці до 35 років. За особливі досягнення у правозахисній та політичній діяльності, національно-патріотичному вихованні, розвитку волонтерського руху, збереженні національної пам’яті, популяризації спорту й здорового способу життя, захисті цивільних в умовах війни.

Розмір заохочення – 50 тис грн.

Кандидата можуть висувати органи місцевого самоврядування, благодійні та громадські організації, місцеві ЗМІ.

Для цього – слід підготувати супровідний лист. А ще – зібрати пакет документів. Їх потрібно надіслати на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна 42, каб. 313а. А також на e-mail: regiomol@ukr.net. Вказати тему листа: «Премія КМУ». Дедлайн – 30 червня.

Деталі – тут. Або за номером телефону: 044-284-30-26.