Бюджет участі. Діти: у школах Кам’янського реалізовано нові проєкти

Надіслав: elena , дата: сб, 09/14/2024 - 14:50
школа

Продовжуємо ділитися приємними новинами про реалізацію шкільних проєктів. Маємо ще 4 навчальні заклади, які здійснили дитячі мрії у межах «Бюджет участі. ДІТИ».
В Ліцеї №16 на шкільних заходах та урочистостях відтепер пануватиме особлива атмосфера завдяки генератору мильних бульбашок і конфетті за проєктом «FLAMING BUBBLE» Ровенської Аріни.
 В Ліцеї №37 учні забезпечені зручними шафами для розміщення особистих речей під час уроків фізичної культури – проєкт «Сучасна та зручна спортивна роздягальня для учнів» Крисенко Софії.
 Ліцей №19 реалізував одразу три проєкта:
- в коридорах ліцею завдяки проєкту «Простір для відпочинку» Зубарєвої Анни організовано місця для відпочинку  та розвантаження учнів на перервах; 
- роздягальні навчального закладу тепер оснащені яскравими та зручними шафами для зберігання речей  під час уроків фізичної культури, як передбачено проєктом «Індивідуальні шафи» Граділь Надії;
- за задумом Катрушенка Сергія «Ліцей в етері» для покращення якості проведення різноманітних шкільних заходів та свят закладом придбано бездротову мікрофонну систему. 
 Гімназія №28 також втілила в життя проєкти своїх переможців:
- учні навчального закладу забезпечені  інтернетом в укритті, що дозволить проводити заняття та не втрачати можливість якісно отримувати знання навіть під час тривог – проєкт «Інтернет для сховища «Простір без обмежень» Зеленої Анастасії;
- в гімназії облаштовано комфортну зону відпочинку, що створюватиме атмосферу  позитивного спілкування між учнями, завдяки ідеї Грицан Анни, втіленої у проєкті «Комфортний простір «Диванчики для відпочинку».
Пишаємось! Ваші ідеї та ініціативи рухають світ вперед, адже кожний реалізований проєкт – це ще один крок в майбутнє.
 З будь-якими запитаннями щодо бюджету участі звертайтесь до департаменту економічного розвитку міської ради за адресою: майдан Петра Калнишевського, 2, 3 поверх, кабінет 315 або за телефоном: 55-41-31.