Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 13-15 квітня

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 04/09/2023 - 14:01
афіша

13 квітня, 18:00, Камерна зала Нової сцени - «АСТОР П’ЯЦЦОЛЛА. ТАНГО ПРИСТРАСТІ», музичний вечір  зі струнним квартетом під керуванням зас. артиста України О. Володіна, присвячений музиці аргентинського композитора Астора П’яццолли (1921-1992), родоначальника стилю «танго нуево» – нового танго.
У першій половині вечора прозвучать чотири частини знаменитого циклу П’яццолли «Пори року в Буенос-Айресі». Далі будуть виконані ще чотири найпопулярніші  композиції Великого Астора – маленька частина з його величезної спадщини.
Для того, щоб слухачі відчули різницю між класичним танго і «танго нуево», у програму вечора включені також найбільш відомі композиції традиційного танго-стилю.

14 квітня, 18:00, Основна сцена - «СВАТАННЯ НА ГОНЧАРІВЦІ», за п’єсою Григорія Квітки-Основ’яненко.
Одарка Шкурат свариться зі своїм чоловіком Прокопом, бо той п'є. Невдовзі до них підходить Кандзюба і пропонує посватати їхню доньку Улянку за свого сина Стецька. Спочатку Одарка з чоловіком проти — бо всі знають, що в Стецька немає клепки в голові, але зважаючи на його багатство, погоджуються. Сама ж Улянка проти такого шлюбу, бо їй подобається Олексій, але він кріпак. Олексій розуміє, що Уляну хочуть силою видати заміж за дурня й б'є Стецька, щоб той відмовився від дівчини, та Стецько не погоджується, бо дуже боїться свого батька. За допомогою хитрощів Олексійового дядька Уляна одружується з Олексієм, а Стецькові дають гарбуза.

15 квітня, 16:00, Камерна зала Нової сцени, - «ОБЕРЕЖНО, ЖІНКИ!», комедія на 2 дії за п’єсою А. Курейчика.
Герой цієїісторії, молодий паризький художник Серж Дюбуа - чутлива натура, митець, звабник, один із небагатьох, хто знає відповідь на одвічне запитання  “Чого хоче жінка?”. Його художня майстерня бачила не одну любовну історію. Але чим обернеться для Сержа нова амурна пригода, коли він вирішив закрутити роман одночасно з трома жінками?
Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.