До Кам’янського приїде команда Ліги сміху “30 +”

Надіслав: Александр Бугаев , дата: пн, 08/19/2024 - 14:19
н

8 листопада в ПК «Хімік» в м. Кам’янське у рамках всеукраїнського туру житомирські гумористи з команди Ліги сміху “30 +” дадуть великий концерт.

Про це повідомляє ktoday.com.ua.

Народні улюбленці, багаторазові учасники та фіналісти “Ліги Сміху”, актори серіалів та теле-/ютуб-проєктів порадують кам’янчан абсолютно новою програмою, яку глядачі раніше ще не бачили ні з екранів телевізора, ні на концертах!

Тож якщо ви втомились від роботи, стресу, сусідів та дорослого життя, відправляйтесь на цей концерт зі своїми другим «половинками», з кумами та друзями, та навіть з родичами із села (які приїхали в гості на два дні, а живуть вже місяць).

Повірте, що після 30-ти ще рано ставити хрест на своєму житті і своїх мріях. Після 30 справжнє цікаве життя тільки починається, і дивлячись на сцену, здається, бачиш якщо не себе, то точно свого сусіда, кума, знайомого…

Хлопці з команди “30 +” довели, що в Житомирі жартують не тільки із житомирських шкарпеток!
Іван Кухарчук, Вадік Новіцький та весь колектив запрошують цього вечора весело провести час, відпочити та зібрати кошти для наших захисників!

Наразі, капітан команди Вадим служить в Збройних Силах України, він офіцер. На своїх концертах хлопці збирають кошти на автівки та інші необхідні речі для ЗСУ.

Гумор – це емоційна складова. Якщо ти емоційно сильний, то тоді можна рухатися далі і воювати з цими дебілами. Прийшов час, коли всі прийшли в себе і почали займатись справою, яку вони знають і вміють. Це допомагає і фінансово, тому що ми гумором можемо допомогти нашим хлопцям ЗСУ, – стверджують гумористи з команди «30 +», гарантуючи своїм глядачам дві години гарного настрою.

Нагадуємо, що концерт відбудеться 8 листопада о 18:00 в ПК «Хімік» (вул. В’ячеслава Чорновола, 67).

Зображення
4