Кам’янська громада серед переможців у сфері культурної спадщини Дніпропетровщини

Надіслав: Александр Бугаев , дата: нд, 09/01/2024 - 09:55
культура

У місті Дніпро відбулося урочисте нагородження територіальних громад Дніпропетровської області за їх активну участь у культурологічних та творчих проєктах, що реалізовувалися протягом останнього року.

Однією з громад, яка гідно представила свої досягнення, стала Кам’янська міська територіальна громада. На заході її представляла викладачка Лівобережної школи мистецтв, керівник фольклорного етногурту “Щебетушки” Олена Миронова.

Під її керівництвом громада не лише зберігає автентичні традиції та культурні надбання, але й активно їх розвиває, залучаючи до цього процесу молоде покоління.

За вагомий внесок вона отримала вітальний лист, диплом та подарунки від голови Дніпропетровської обласної ради, Почесного консульства Республіки Австрія, а також представників відповідального бізнесу та обласного методичного центру клубної роботи.

Організатори заходу, серед яких Управління з питань культури та спорту Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровський обласний методичний центр клубної роботи та народної творчості, висловили вдячність усім учасникам за їхній внесок у розвиток культурної сфери області.

Зображення
0