Кам'янський "Стиль життя" святкує 15-річчя

Надіслав: ilona , дата: ср, 04/17/2024 - 19:36
ч

 

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

"Завдяки Збройним Силам України в нашому місті вирує творче та культурне життя. Діти Камʼянського дуже обдаровані та талановиті.

Один з найпопулярніших та найбільших колективів сучасної хореографії «Стиль життя» святкує 15-річчя з дня заснування. Сьогодні в Палаці культури «Хімік» відбувся ювілейний концерт Зразкового художнього колективу. «Стиль життя» є постійним учасником міських заходів. Кожен виступ – неймовірно артистичний та запам’ятовується глядачам. Колектив студії є неодноразовим лауреатом та переможцем конкурсів і фестивалів різного рівня.

В першу чергу – це заслуга керівника студії Анастасії Колесник та всього тренерського складу, які стовідсотково віддані своїй справі та допомагають розкрити потенціал дітей. В цьому також заслуга усіх учасників студії, які постійно наполегливо працюють над собою, навчаються та втілюють в життя задуми своїх тренерів. І звісно, велику роль в цій роботі відіграють батьки, які усіляко підтримують своїх дітей та допомагають на цьому шляху.

Привітав керівницю, тренерів, учасників та батьків з ювілеєм Студії. Вручив подяки викладачам та подарунок колективу – акустичну систему. Бажаю творчого натхнення, успішної реалізації усіх задумів та нових яскравих здобутків", - зазначив мер.

а

ч