У Кам’янському відбулася «Гармонія талантів»

Надіслав: Александр Бугаев , дата: нд, 05/26/2024 - 09:30
культура

25 травня на Малій сцені Театру ім. Лесі Українки відбувся звітний концерт мистецьких шкіл Кам’янського, який став завершаючим концертом Музичного абонемента 44-го театрального  сезону  – “ГАРМОНІЯ ТАЛАНТІВ”.

Про це повідомляє ktoday.com.ua.

Протягом сезону юні кам’янчани, які навчаються гри на музичних інструментах або вокалу, їх батьки, викладачі мистецьких шкіл  і просто любителі  музики відвідали в рамках Музичного абонемента п’ять концертних програм оркестру  і солістів театру: “ЇЇ величність Скрипка”, “Українська музична палітра”, “Світ казок у музиці”, “Танці народів світу”, “На хвилі джазу”. В кожній  програмі разом з професійними музикантами оркестру театру також брали участь і учні мистецьких шкіл. Виступаючи на одній сцені зі  справжніми професіоналами юні музиканти та співаки набуваючи неоціненного виконавського досвіду.

І ось 25 травня вони вже самостійно вийшли на сцену і продемонстрували свої таланти. Тож завершаюча програма музичного абонемента, яка отримала промовисту назву  «Гармонія талантів»,  стала яскравою і по справжньому цікавою кульмінацією  плідної співпраці Театру ім. Лесі Українки з освітніми мистецькими закладами міста.

Всі глядачі, які цього сонячного дня завітали до Малої сцени Театру, тримали справжнє задоволення від бездоганного виконання всіх вокальних і музикальних номерів.