У театрі Кам’янського дали прем’єру дитячої вистави

Надіслав: Александр Бугаев , дата: ср, 05/15/2024 - 17:52
театр

Сьогодні, 15 травня, в Театрі ляльок на Малій сцені відбулася здача нової вистави – повчальної музичної казки «ОБЕРЕЖНО, НЕЗНАЙОМЕЦЬ!».

Разом з працівниками театру виставу подивилися заступники директорів шкіл міста з виховної роботи та начальник відділу позашкільної освіти та виховної роботи департаменту освіти Рита Миколаївна Бабенко. Акторам, режисеру, художнику, балетмейстеру, адміністрації театру дуже важливо було отримати зворотний зв’язок, почути фахову думку педагогів щодо вистави.

Чи цікаво буде дивитись цю виставу сучасним дітям? Чи доступно подана важлива інформація? — на ці та інші питання відповіли освітяни.

Приємно, що жодного критичного зауваження творці вистави не почули. Навпаки, педагоги нагородили виконавців бурхливими оплесками, а під час обговорення відмітили динамічність вистави, гарні акторські роботи, чудове оформлення.

Така оцінка надихає! Отже, у театрі чекають перших маленьких глядачів на прем’єру повчальної музичної казки “Обережно, Незнайомець!” у неділю, 19 травня, об 11:00 в Театрі ляльок на Малій сцені.