Юні кам’янчанки стали переможницями премії «Нескорені таланти України»

Надіслав: Александр Бугаев , дата: чт, 06/20/2024 - 15:44
фото

Учениці Мистецької школи №1 Софійка та Марійка Павлови стали переможцями премії «Нескорені таланти України»2024  Енциклопедії дитячих талантів «Найвидатніші діти України» в номінації вокал!

Про це повідомила КЗ СМО “Мистецька школа №1” КМР на своїй сторінці в Фейсбук.

Дівчатка займаються вокалом з 4 років. Успішно популяризують українську дитячу творчість та мистецтво, є багаторазовими лауреатами всеукраїнських та міжнародних конкурсів!

Що відомо про проєкт “Енциклопедія дитячих талантів”

Автором проєкту “Енциклопедія дитячих талантів” є Тетяна Петракова. Серед здобутків організаторки можна назвати такі масштабні культурні заходи як щорічний фестиваль “Діти за майбутнє України”, щорічну премію “100 українців”, перші в Україні освітні форуми “Безпечний світ дитини”, проєкт “Світ очима дітей” та безліч благодійних акцій для дітей

Цього року Енциклопедія дитячих талантів “Найвидатніші діти України” вийде в цифровому форматі, де традиційно буде розміщуватися інтерв’ю з талановитими дітьми, кожен учасник якої поділиться своєю особистою формулою незламності під час випробувань війною. 
Боляче, від того, що наші діти сьогодні вимушені щодня відчувати на собі страшний подих війни, кожна дитина розповідає про біль, відчай та незламність в своєму інтерв’ю, кожна з них мріє сьогодні лише про одне – ПЕРЕМОГУ над ворогом. А наші діти – талановиті. Яскраві. Надзвичайно відкриті новому. Амбіційні. Готові змінювати світ та підкорювати вершини. Наші діти попри все розвивають таланти, навчаються, допомагають військовим, найбільше мене надихає життєстійкість та незламність наших дітей. Нам є ким пишатися. Нам є про кого говорити. Усе, що лишається нам, дорослим – пишатися та підтримувати, сіяти в серця зернинки добра та надихати наших маленьких героїв на нові звершення!, – зазначає авторка проєкту Тетяна Петракова.

Зображення
2