Екс-губернатор Дніпропетровщини звинуватив наркомафію і росіян – відео

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 08/04/2023 - 13:19
вілкул

Колишній губернатор Дніпропетровської області, а нині – фактичний керівник Кривого Рогу Олександр Вілкул прокоментував черговий «наїзд» на себе.
«Це вже цікаво.
Позавчора в соцмережах з'явився ролик, у якому змонтованим на синтезаторі голосом повідомляється, що я нібито купив у Тоскані будинок із виноградниками за 15 мільйонів євро.
Я звик і зазвичай не звертаю уваги на такі маячні вкиди. У місті є один великий телеграм-канал, який належить наркоторговцям, які вирішили, що зможуть впливати на політику. Там у журналістів, які добре фінансуються, є завдання - щодня написати про мене якусь гидоту. Плюс, як у будь-якому великому місті, вистачає міських божевільних, які не змогли самореалізуватися у житті та єдиним своїм сенсом життя бачать щось написати проти мене чи нашої команди.
Але тут інше.
Аналіз цього ролика "кіберами" вказує на те, що це, швидше за все, російське ІПСО. Тобто ворожа контрпропаганда, яка направлена на розбрат у суспільстві, бо орки не очікували такого єднання українців перед агресією.
Це вже не перший раз, коли на місцевих лідерів (не тільки на мене) проводяться подібні атаки (пам'ятаєте лютий-березень 2022 року, коли з усіх щілин лізли повідомлення, що я чи то втік, чи то пускаю в місто орків).
P.S. До речі, від початку війни я жодного разу не виїжджав за кордон, все більше Херсонщина та Донбас», - заявляє Вілкул.
Відео «наїзду» на Вілкула дивіться тут:
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul/videos/819530989572114