Кам’янчанин про Арестовича, Зеленського і корупцію

Надіслав: slavkin1 , дата: ср, 09/13/2023 - 08:20
дебіли

В Україні жваво обговорюють результати соцопитування, згідно яких майже 80% громадян вважають відповідальним за розквіт корупції президента Володимира Зеленського.
На захист Зеленського виступив відомий телешоумен та колишній радник Офісу президента Олексій Арестович. Він вважає, що Зеленський не може боротися з корупцією, бо дуже зайнятий війною, а винні в корупції правоохоронні органи, які «не ловлять мишей».

арестович
Екс-нардеп з Кам’янського Віталій Купрій називає Арестовича «брехливим і жалюгідним», а Зеленського – «головним корупціонером» країни.
«Арестович включився захищати Зеленського після того, як 78% українців нарешті зв'язали ім'я Президента із масштабною корупцією в Україні.
Арестович каже що Зеленський не має для цього часу, адже майже не спить і 24/7 займається війною. А до 24 лютого 2022 року він теж не спав? Готував країну до війни? Зеленський розставив на всі державні посади своїх людей, і саме вони організували багатомільярдні корупційні схеми, які знекровлюють нашу країну, віддаляють День перемоги. Я абсолютно впевнений, що частина крадених коштів, чи то на закупівлях для ЗСУ, чи на Великому будівництві, чи на гуманітарці і відбубудові, потрапляють на якусь офшорну компанію, де таємним кінцевим бенефіціаром є Зеленський особисто. І досвід у нього є офшорного партнерства із Коломойським, і отримання крадених у Приватбанку коштів на свій офшорний рахунок.
Арестович пише що винними у низькому результаті боротьбі із корупцією є виключно "незалежні" НАБУ і САП. Яка ж брехлива потвора? По-перше, ці органи займаються виключно топ-корупцією. А рівень місцевих рад, то якраз справа поліції і звичайної прокуратури, які під повним контролем Татарова. По-друге, саме Татарова ручна прокурорка Зеленського Венедиктова врятувала від тюрми, незаконно забравши кримінальне провадження з НАБУ до СБУ. По-третє, а чи не від НАБУ повністю контрольоване Зеленським СБУ і БЕБ ховають Коломойського по СІЗО? Чи не у НАБУ Зеленський намагався забирати справи, прирівнюючи корупцію до державної справи? Я вже не кажу як Татаров майже два роки тримав паралізований Спеціальну антикорупційну прокуратуру, блокуючи конкурс з призначення її керівника. Ну а директора НАБУ від кого незалежним обрали?!
Ну і окрім кримінальної має ще бути дисциплінарна і політична відповідальність оточення Зеленського за корупцію і він має можливість її запровадити. Але ж ні, до самого упору захищає Резнікова, посилає казнокрадів і зрадників працювати послами, даючи їм дипломатичний імунітет. А як він своїх корумпованих нардепів захищає! Вже давно мав підняти питання позбавлення їх мандату. Але Президент цього не робить, в порушення Конституції не забезпечує її дотримання разом з принципом верховенства права. Проте коли із зали Верховної Ради треба було викинути Гео Лероса, то це залюбки, адже своєму все, а для чужого зроблять потрібний закон і покарають!
Ніколи не коментував Арестовича до цього, але не можу пройти повз його брехливої і жалюгідної спроби відбілити головного корупціонера країни!», - пише Купрій в соціальних мережах.
До речі, наш сайт проводить опитування на тему: при якому із останніх президентів України була (і є) найбільшою корупція. На сьогоднішній момент 55% опитаних вважають, що саме при Зеленському, 22% - при Порошенку і 23% - при Януковичі. Тобто Зеленський умудрився набрати таку ж кількість негативних оцінок, як Порошенко і Янукович, разом узяті! Погодьтесь, це про багато говорить...