Кам’янчанку звинуватили у «дупі на двох стільцях»

Надіслав: slavkin1 , дата: сб, 07/29/2023 - 18:45
Брежнєва

Українська співачка Анастасія Приходько незадоволена тим, що Віра Брежнєва (народилася і виросла в Дніпродзержинскьку-Кам'янському) повернулася в Україну. Артистка вважає, що потрібно забрати прапор України у її колеги, а все тому, що остання виступає за кордоном і російською мовою говорить, що вона українка. Про це пише УНІАН.
Приходько впевнена, що у Брежнєвої подвійні стандарти, але нескінченно так тривати не може.
Так, знаменитість оприлюднила кадри з концерту Брежнєвої, де та співає російською мовою свій хіт "Любовь спасет мир" , і написала:
"Вона виходить в інших країнах і говорить російською, що вона - українка. Що за подвійні стандарти, тупо дупою на двох стільцях? Заберіть у неї прапор України".
Зазначимо, ще на початку повномасштабного російського вторгнення Віра Брежнєва засудила війну. Вона виїхала з Росії до Польщі, де займалася волонтерством. Однак пізніше з'явилася інформація, що артистка все ніяк не може розлучитися зі своїм бізнесом в країні-агресора.
Нещодавно стало відомо, що Брежнєва повернулася в Україну. Вона показалася на столичному вокзалі.
Схоже, що «недозірка» Приходько, яка не стала популярною ані в Україні, ані в Росії, і от вже кілька років намагається привернути до себе увагу недолугими політичними заявами, просто заздрить успіху Брежнєвой. Бо з Анастасії що «зірка» шоу-бізнесу, що політик – як із деякої субстанції куля…
А, і до речі. А сама Настя часом не пам’ятає, на якій мові вона співала на Євробаченні-2009? На тому самому, де ганебно провалилась.