Хто очолить поліцію Дніпропетровщини

Надіслав: slavkin1 , дата: вт, 09/12/2023 - 07:20
гунп

Колишній керівник РУ поліції Кам’янського району Сергій Лукашов спростував інформацію про призначення полковника Олександра Ганжі начальником ГУНП в Дніпропетровській області.
За словами Лукашова, генерала Анатолія Щадило дійсно переведено на посаду начальника поліції Київської області. Замість нього виконувати обов’язки головного поліціянта Дніпропетровщини буде заступник начальника Олег Сліпчук. Лукашов вважає, що з часом саме Сліпчука буде офіційно призначено начальником ГУНП в Дніпропетровській області. На доказ своїх слів Лукашов наваодить копію кадрового наказу, яка невідомо як опинилася у його розпорядженні. Адже такий наказ – це закритий документ, який не повинен виходити за стіни поліцейської установи, де він прийнятий. 

наказ
Ніяких офіційних повідомлень МВС України та ГУНП області щодо призначення нового керівника поліції нашої області поки що немає.
Нагадаємо, що з літа минулого року Лукашов перебуває у конфлікті з генералом Щадило і звинувачує останнього у корупції. Також Лукашов вважає Сліпчука людиною Щадило і впевнений, що з його приходом у ГУНП Дніпропетровщини мало що зміниться. 
Отож, поки що чекаємо офіційних повідомлень вищого керівництва МВС про кадрові призначення у Дніпропетровській області.