Надійний дах для юних кам’янчан - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: пт, 05/26/2023 - 14:54
Білоусов

Як ми вже повідомляли, нинішнього року у Кам’янському тривають масштабні ремонти закладів освіти, а також ведеться перебудова приміщення колишнього музею ДМК в ляльковий театр.
У трьох закладах освіти – ліцеях №№ 7 і 30, а також в Лівобережному будинку дитячої творчості – ведеться ремонт даху.

всі
Роботи саме на цих об’єктах перевірили сьогодні міський голова Андрій Білоусов, його перший заступник Олександр Чернишов та керівник департаменту з гуманітарних питань Наталія Рева. Так, у ліцеї № 7 вперше за часи існування закладу, а це близько 60 років, ведеться капітальний ремонт покрівлі, загальна вартість робіт більше як 7 мільйонів гривень, у бюджеті міста цього року закладено 4,1 мільйона. Зараз перекрита третя частина шиферної покрівлі, роботи планується завершити до 1 липня.

7 вид
У Ліцеї № 30  ведеться поточний ремонт покрівлі, вартість робіт – біля 1 мільйону гривень. Нове покриття вже покладено, відбувається облаштування оцинковкою. Роботи будуть завершені до кінця травня. Приїзд мера та його команди співпав зі шкільним святом – у ліцеї вітали кращих спортсменів закладу, Андрій Білоусов також приєднався до привітань і побажав юним кам’янчанам нових звершень, які уславлять наше місто далеко за його межами.

30
Також поточний ремонт покрівлі та відновлення покриття ведеться в Лівобережному будинку дитячої творчості. Планується відремонтувати покрівлю на 3-х частинах будівлі, зараз знімається старе покриття. Роботи будуть завершені до 1 серпня, їх вартість – 1,2 мільйона гривень. Зараз у БДТ навчаються близько 1200 юних мешканців Лівобережжя, тут можна займатись важкою атлетикою, петриківським розписом, шахами та шашками, працює багато інших гуртків та секцій. Тому якісний ремонт приміщення дуже важливий для всієї лівобережної частини Кам’янського. 

ддт
-    Ми й надалі будемо приділяти особливу увагу закладам освіти, щоб юні громадяни нашого міста мали можливість здобувати знання у комфортних умовах, навіть незважаючи на війну, зазначив Андрій Білоусов.
Цікаво, що на всіх 3-х об’єктах мера чекали не лише педагоги та підрядники-ремонтники, а й представники батьківських комітетів. Вони щиро дякували меру за те, що міська влада постійно приділяє багато уваги сфері освіти, тому їхні діти мають належні умови для навчання та розвитку. У 7-му ліцеї було й побажання – встановити паркан по всьому периметру закладу, щоб ніщо не заважало учням та педагогам. Білоусов та Рева запевнили, що обов’язково розглянуть цю пропозицію. 

батьки