«Нарко-зашквар» у Дніпрі

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 06/19/2023 - 09:25
коп

ДОДАНО ФОТО.

Інакше важко назвати те, що відбувалось вчора та відбувається сьогодні в поліції Дніпра.
Вчора ближче до вечора з різних джерел почала надходити інформація про те, що співробітники СБУ затримують та проводять обшуки у високопосадовців одного з відділень поліції Дніпра. Їх всю ніч протримали в приміщенні УСБУ в Дніпропетровській області. Звісно, офіційної інформації поки що немає. 

зашквар 1
А вже сьогодні вранці колишній начальник Кам’янського райуправління поліції Сергій Лукашов, який постійно стверджує, що вище керівництво ГУНП в Дніпропетровській області давно пов’язане з наркоторговлею і називає начальника ГУНП генерала Щадило не інакше, як «наркогенерал», повідомив, що затримані кілька офіцерів поліції, назвавши їх прізвища. При цьому Лукашов посилається на Наказ по ГУНП № 628-2019 пункт № 61, у якому визнається факт затримання та обшуків офіцерів поліції та говориться про початок службового розслідування.

зашквар 2
Це вже другий гучний скандал в поліції Дніпропетровщини. За кілька днів до цього виявилось, що з приміщення Синельниковського райуправління загадково зникли кілька одиниць вогнепальної зброї та набої до неї. «Родзинка» в цій історії в тому, що Синельниковське РУ очолює близький родич генерала Щадило.
Як будуть йти події далі, ми обов’язково повідомимо наших читачів.