Неофіційно – на Дніпропетровщині новий поліцейський начальник

Надіслав: slavkin1 , дата: пн, 09/11/2023 - 12:04
ганжа

Лише вчора ми повідомляли, що от-от буде замінено начальника ГУНП в Дніпропетровській області.
Нагадаємо, що таку інформацію з посиланням на надійні джерела повідомив екс-начальник Кам’янського РУП Сергій Лукашов. За його даними, генерал Щадило буде переведений на посаду начальник поліції Київської області. 
І от сьогодні деякі пабліки повідомили, що зміна керівництва ГУЕП в Дніпропетровській області таки відбулася – призначено нового начальника обласної поліції. Ним став полковник Олександр Ганжа (на фото). Він родом із Харкова, був керівником одеської поліції, а до призначення у Дніпро був начальником поліції Ровенської області. Більш детальної інформації про пана полковника поки що немає.
Як відомо, в останні місяці поліцію Дніпропетровської області буквально трясли гучні скандали. Керівництво ГУНП звинувачували в «кришуванні» наркобізнесу і кол-центрів, офіцери поліції «горіли» на корупційних справах, багато питань виникло щодо правомірності використання зброї поліцейським, який застрелив чоловіка у Дніпрі. Звісно, все це могло стати причиною того, що генерала Щадила «горизонтально» перемістили на керівну посаду з Дніпропетровської області у Київську.     
До речі, інформація про заміну начальника ГУНП в Дніпропетровській області поки що не є офіційною, бо ані у МВС, ані в поліції Дніпропетровщини ніяк ні спростовують, ні підтверджують цю новину. Тому чекаємо на офіційні повідомлення Міністерства внутрішніх справ та поліції.