Організаторам мітингів під міськрадою та ТЦК Кам’янського повернули фалоімітатори та «професійні» речі: презервативи та порнозаписи наказано знищити

Надіслав: elena , дата: вт, 03/26/2024 - 11:03
женщина

Виставу вихідного дня, яку у Кам’янському деякі політизовані особистості (зокрема, представники партії «Батьківщина») все намагаються видати за начебто «народний» мітинг «Гроші на ЗСУ», продовжують дискредитувати її ж організатори. Не встиг вщухнути скандал із купівлею мітингувальників по 200 гривень за вихід, як з’явився новий. Більш пікантний.

Про це повідомили на місцевому сайті Sobitie.

Інформація про те, що виконавці брудних замовлень панів Дубинського та Плахотніка, не знаходячи ніякої підтримки в суспільстві, крім колишніх робітниць УКОЖФ, виводять на своє фрік-шоу представниць найдавнішої професії та вебкамниць (серед яких розставляють діточок з плакатами), знайшла підтвердження на цьому тижні.

«Обличчям» мітингів під міськрадою та ТЦК Кам’янського виявилася організаторка порно та грального бізнесу Наталія Мараховка (яка іменує себе у соцмережах Natali Natali). Як з’ясувалося, остання приводить сюди і своїх співробітниць – жінок, яких інструктувала, як поводитися з фалоімітаторами та клієнтами у мережі «Інтернет».

На поверхню вся ця історія випливла випадково, коли журналіст, як зазвичай, переглядав свіжі рішення у судовому реєстрі по нашому місту. В одному з таких рішень йдеться про групу жінок, яким Заводський районний суд повернув предмети, які вони використовували у своїй «професійній» діяльності: фалоімітатори різного «калібру», металеві наручники з хутром рожевого кольору, якісь збоченські іграшки «у вигляді ріг», книгу «Страсть принцессы Будур» тощо. Використані презервативи, інструкції для «актрис» та доказові матеріали з порно за їхньою участю суд постановив знищити.

Йдеться про розслідування в рамках кримінального провадження (№ 12013040160000335) за ч. 3 ст. 301 КК України (виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних матеріалів).

женщина
Головною фігуранткою у цій справі виявилася Наталія Мараховка (одна з основних організаторів псевдомітингу «Гроші на ЗСУ» у Кам’янському і розповсюджувач усілякого замовного бруду, що працює синхронно з такою одіозною особою, як Світлана Логінська).

Наталія Мараховка на той час проживала на Дніпробуді на вулиці Семашко (нині Кузьми Скрябіна) та організувала свій порнобізнес в одній із квартир на вулиці Магнітогорській (Вільній).

Тут, за участю ще трьох жінок, і записувались матеріали порнографічного характеру, які, крім іншого, транслювались в мережі «Інтернет». Цікаво, що однією з порноакторок Мараховки виявилася ще одна учасниця псевдомітингу «Гроші на ЗСУ» Наталія Пашкіна, зв’язок якої з сумнозвісними ділками, яких розшукує FBI, відстежується ще з часів її роботи в КП «УКОЖФ» та КЖЕП «Оріон».

Процитуємо рішення суду:

«Використовуючи сайт «…..». виготовляли і розповсюджували за своєю участю відеопродукцію порнографічного характеру. при цьому Пашкіна та Фукс-Кондрат самі виступали в ролі натуралістичних виконавців сцен, які є неприйнятними з точки зору суспільної моралі та суспільно визнаних правил сором’язливості.

Зайченко, діючи згідно відведеній їй ролі, виконувала адміністративні функції, а саме: навчала виконавців порнографічних сцен поводитись із комп’ютерною технікою, щоденно контролювала вхід на сайт «…» Пашкіної та Фукс- Кондрат та надходження грошових коштів на розрахунковий рахунок Мараховки.

Мараховка після надходження грошових коштів на її розрахунковий рахунок, виплачувала обумовлену частку від прибутку Зайченко. Пашкіній та Фукс-Кондрат за наданні вищезазначені протизаконні послуги».

женщина

Здавалося б, вже звикла до уваги камер Наталія Пашкіна кидається на журналістів, заважаючи їм знімати акцію «Гроші на ЗСУ». Тепер стає зрозуміло, чому учасники публічного мітингу так боялися уваги ЗМІ, які не були запрошені сюди на фінансовій основі

У правдивості викладеної інформації можна впевнитися, просто ознайомившись із рішенням:

скрин

Також з’ясувалося, що організаторка псевдомітингу «Гроші на ЗСУ» Наталія Мараховка є фігуранткою ще одного кримінального провадження за ч 1 ст. 203-2 КК України. Це організація в нашому місті незаконного грального бізнесу, який базувався у приміщенні по проспекту Комсомольському, 13-Є (зараз це проспект Стуса). Ось докази цьому:

скрин

Проінформовані джерела подейкують, що зараз закривати ці справи за спливом строків давності організаторці порнобізнесу та псевдомітингу «Гроші на ЗСУ» допомагає те, що вона свого часу була «стукачем» та «підсадною качкою» правоохоронців, де відома за позивним «Чиччоліна». За інформацією з відкритих джерел, Мараховка була пов’язана з підставою по дачі хабарів у ТЦК в обмін на закриття своєї кримінальної справи.

женщина

Наталія Мараховка, позивний «Чиччоліна»

Зауважимо, що мета цієї публікації – не паплюження жінок (якими би вони не були та чим би не заробляли, будь-то політично вмотивовані мітинги чи порно). Мета – вивести на чисту воду пройдисвітів, які, цинічно використовуючи теми війни та допомоги військовим, переслідують свої меркантильні та політичні цілі.

У панів Дубинських та Плахотніка хочеться запитати одне: які речовини ви вживали, коли ухвалювали рішення про використання вебкамниць та неповнолітніх діточок з плакатами у мітингах такого формату? Досить вже ховатися за жінками та дітьми! Будьте чоловіками та краще армії допоможіть. Соромно за вас.

І ще одне: нещодавно мережу підірвало досить відверте та неприємне відео, в якому жінка, дуже схожа на голову місцевої партійної організації ВО «Батьківщина» Світлану Логінську, займається на камеру тілесними втіхами. Не виключено, що це був один із витоків за матеріалами справи Мараховки, які повинні були знищити за рішенням суду.

женщина