Пригоди кам’янчанки в Росії: скандал

Надіслав: slavkin1 , дата: ср, 06/14/2023 - 19:02
брежнєва

Російські пропагандистські ЗМІ заявили, що Віра Брежнєва нібито виступає перед олігархами і може приїжджати на територію країни-агресорки з корпоративами. Співачка, як стверджується, готова на це за щедрий гонорар. Про це пише УНІАН.
"Вокалістка готова за деяку суму заспівати перед ким завгодно. Наприклад, перед олігархами. Правда, коштує це недешево. Ціна патріотизму - 40 тисяч євро (приблизно 1 млн. 600 тисяч гривень - УНІАН). Кажуть, виступ на недавній приватній вечірці пройшов успішно", - повідомляє пропагандистське видання "Царьград" у Telegram.
Співачку також намагаються звинуватити в тому, що вона не позбавилася від бізнесу в РФ. Брежнєва нібито продовжує заробляти з продажу косметики та одягу.
"Стало відомо, що у Брежнєвої як мінімум два бізнеси в нашій країні. Перший пов'язаний з косметикою (Vera by Vera Brezhneva), другий – люксовий одяг бренду Myseasons", - стверджує видання.
Крім того, росЗМІ пишуть, що нині Брежнєва змінила імідж – підстриглась під каре і пофарбувала волоссі у чорний колір, виступає з піснями на українській мові під псевдонімом Vera.
Однак чи є це правдою - невідомо. Сама Віра Брежнєва не коментує інформацію росЗМІ. А пропагандисти свої звинувачення не підтвердили фактами.
Раніше повідомлялось, що Брежнєва мешкає в одній з країн Балтії та допомагає Україні грошима, а також що через політичні розбіжності вона розлучилася зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе.